homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doamna doctor, va rog ajutati-ma

#1 2009-07-02 12:24:44

bumbulina
Membru
Inregistrat: 2009-06-19

Doamna doctor, va rog ajutati-ma

Problema mea este o leziune la intrarea in vagin pe peretele de sus, sub glanda skene stanga. Leziunea era dureroasa cand ma asezam si ustura cand era atinsa de urina. La primul control la care am fost medicul mi-a zis ca nu am nimic. Am revenit dupa cateva zile si a efectuat o vulvoscopie si mi-a spus ca ar fi un condilom si mi-a prescris Condyline pe care l-a aplicat o singura data si ar fi trebuit sa continui eu aplicarea. Am fost la un al doilea medic care mi-a spus ca nu mai este nevoie de alte aplicari. Problema mea este ca leziunea nu prea arata ca in imaginile pe care le-am vazut pe internet despre condiloame. Aspectul ei este a unei alunite, de culoare maro si nu o excrescenta cum ar trebui sa fie teoretic. De la acea aplicare cu Condyline simptomele au disparut dar nu si leziunea care mentionez ca nu e tot timpul maro, devine de culoarea pielii in anumite momente care ma face sa cred ca dispare. Va rog ajutati-ma cu un sfat!

#2 2009-07-02 12:33:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Doamna doctor, va rog ajutati-ma

ii las link doctoressei

#3 2009-07-04 18:02:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bumbulina a scris:

Problema mea este o leziune la intrarea in vagin pe peretele de sus, sub glanda skene stanga. Leziunea era dureroasa cand ma asezam si ustura cand era atinsa de urina. La primul control la care am fost medicul mi-a zis ca nu am nimic. Am revenit dupa cateva zile si a efectuat o vulvoscopie si mi-a spus ca ar fi un condilom si mi-a prescris Condyline pe care l-a aplicat o singura data si ar fi trebuit sa continui eu aplicarea. Am fost la un al doilea medic care mi-a spus ca nu mai este nevoie de alte aplicari. Problema mea este ca leziunea nu prea arata ca in imaginile pe care le-am vazut pe internet despre condiloame. Aspectul ei este a unei alunite, de culoare maro si nu o excrescenta cum ar trebui sa fie teoretic. De la acea aplicare cu Condyline simptomele au disparut dar nu si leziunea care mentionez ca nu e tot timpul maro, devine de culoarea pielii in anumite momente care ma face sa cred ca dispare. Va rog ajutati-ma cu un sfat!

sfatul cel mai bun pe care ti-l pot da e sa nu te mai analizezi atit de mult
daca un medic a spus ca nu mai e nevoie de alta aplicari si daca simptomatologia a trecut, eu zic sa te linistesti
Deasemenea, pozele de pe net sau din atlase nu surprind leziunile in toate stadiile lor ci iti arata adesea aspectele cele mai sugestive....deci nu va motive pentru care sa ne indoim de cele spuse de cei 2 medici pe care i-ai consultat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-07-06 12:55:18

madilutza
New member
Inregistrat: 2007-01-26

Buna ziua!
Dupa o intrerupere de sarcina, este normal ca sa intarzie menstra?
Mentionez ca mai am si alta problema si anume, 3 noduli fibromatosi.
Mentruatia mea nu a fost regulata nici inainte..insa acum astept sa imi vina, sa iau anticonceptionale si sa se regleze.
multumesc!

#5 2009-07-06 13:50:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Madilutza nu mai posta in mai multe locuri aceeasi intrebare. Cand va sti cineva sa-ti raspunda, o va face cu siguranta.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2009-07-06 15:11:35

madilutza
New member
Inregistrat: 2007-01-26

ok...atunci nu o sa mai postez nimik..daca totul se misca...asa "incet"

mi-a parut bine!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.