|
Nu esti logat.
Doamna doctor, va rog ajutati-ma#1 2009-07-02 12:24:44
Doamna doctor, va rog ajutati-maProblema mea este o leziune la intrarea in vagin pe peretele de sus, sub glanda skene stanga. Leziunea era dureroasa cand ma asezam si ustura cand era atinsa de urina. La primul control la care am fost medicul mi-a zis ca nu am nimic. Am revenit dupa cateva zile si a efectuat o vulvoscopie si mi-a spus ca ar fi un condilom si mi-a prescris Condyline pe care l-a aplicat o singura data si ar fi trebuit sa continui eu aplicarea. Am fost la un al doilea medic care mi-a spus ca nu mai este nevoie de alte aplicari. Problema mea este ca leziunea nu prea arata ca in imaginile pe care le-am vazut pe internet despre condiloame. Aspectul ei este a unei alunite, de culoare maro si nu o excrescenta cum ar trebui sa fie teoretic. De la acea aplicare cu Condyline simptomele au disparut dar nu si leziunea care mentionez ca nu e tot timpul maro, devine de culoarea pielii in anumite momente care ma face sa cred ca dispare. Va rog ajutati-ma cu un sfat! Offline #3 2009-07-04 18:02:27
Re: Doamna doctor, va rog ajutati-ma
sfatul cel mai bun pe care ti-l pot da e sa nu te mai analizezi atit de mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-07-06 12:55:18
Re: Doamna doctor, va rog ajutati-maBuna ziua! Offline #5 2009-07-06 13:50:21
Re: Doamna doctor, va rog ajutati-maMadilutza nu mai posta in mai multe locuri aceeasi intrebare. Cand va sti cineva sa-ti raspunda, o va face cu siguranta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-06 15:11:35
Re: Doamna doctor, va rog ajutati-maok...atunci nu o sa mai postez nimik..daca totul se misca...asa "incet" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|