|
Nu esti logat.
Durere urinat,e coli...???#1 2009-07-04 15:27:19
durere urinat,e coli...???* Ultima oara a fost editat de dely (2010-03-06 22:25:16) Offline #2 2009-07-05 02:16:51
Re: durere urinat,e coli...???Buna fetelor! Am fost diagnosticata cu e coli in urma unei uroculturi cu antibiograma si am luat tratament cu Nolicin timp de 10 zile si apoi inca 5 zile ceftibuten (Cedax) insa simptomele nu par sa-mi fi trecut.. Am usturimi la urinare dupa contact sexual si urinez des. Discomfortul la urinat s-a diminuat considerabil insa nu stiu ce sa intampla dupa contactul sexual, deoarece am impresia ca o iau de la capat...incep usturimile si urinarile dese. Mentionez ca este a doua oara cand am infectie urinara si am tratat-o si prima oara cu ciprinol timp de 5 zile. Daca ma puteti ajuta as vrea sa stiu raspunsul la urmatoarele intrebari: Offline #3 2009-07-05 16:09:52
Re: durere urinat,e coli...???buna, am si eu aceeasi infectie. am descoperit dupa un sumar urina. in fine, cert e ca nu am niciun simptom... nu am dureri, nu am usturimi... nimic... voi lua antibiotic... dar ce fac astfel incat sa nu imi apara candida...? a, si inca o chestie... de la ce apare aceasta infectie? Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline #4 2009-07-06 15:17:30
Re: durere urinat,e coli...???Alexia multumesc pt raspuns. Da, antibioticele erau printre cele sensibile in antibiograma... E ciudat si ingrijorator. Am citit tot felul de chestii p internet cum k tratamentul ar trebui sa dureze de fapt 3 luni si sa iau tot felul de adjuvante impreuna cu antibioticele... In cazul tau s-a trata si partenerul? Offline #5 2009-07-06 16:33:52
Re: durere urinat,e coli...???
Draga ktytza, vreau sa stii ca de e-coli se scapa destul de greu... Trebuie sa ai multa rabdare si sa faci tratamentul prescris, f. riguros. Dintr-o experienta similara iti pot spune ca, dupa ce urmam tratamentul, mergeam la intervalul indicat de medic, refaceam analiza, inclusiv antibiograma, e-coli era prezent, dar culmea devenise sensibil la un antibiotic la care data trecuta fusese rezistent si invers...(analiza facuta la acelasi laborator de fiecare data!). Medicul mi-a explicat atunci ca este f. rezistent si are capacitatea de a-si produce rapid "mutatii", asta fiind si motivul pentru care reusesti atat de greu sa scapi de el. Asa ca trebuie sa ai multa consecventa. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|