|
Nu esti logat.
Urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????#1 2009-07-07 10:04:51
urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????buna fetelor as avea o intrebare ,eu acum 2 luni am avut pe 20 mai ciclu,luna trecuta pe 7 am fost la medic ca mam speriat ,si mia gasit un chist pe ovaru stang,mia dat tratament cu tador tablete si clorocalcin!!!si acum luna asta in data de 4 mia vennit o scurgere maronie cateva pete ,si ma tinut 2 zile!!mia dat medicul anticonceptionale novynete din care am luat prima cand am vazut acele pete maroo!!!dar nu leam mai luat findca mie frica sa nu cumva sa fiu insarcinata ,voi ce spuneti ce ar putea fii sarcina sau deregrale !!!!ne dorim foarte mult un bebe!!!! Offline #2 2009-07-07 10:10:03
Re: urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????Hmmm ... ambele variante pot fi posibile. Poate fi si o dereglare dar la fel de bine poate fi si sarcina. Nu poti decat sa astepti sa vezi ce se va intampla pe viitor, sau poti merge la un laborator sa faci un teste de sarcina din sange. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-07-07 10:13:28
Re: urgent !!!!scurgere maronie sau ciclu????multumesc sper sa fie bebe ca ne dorim enorm de mult .am sa fac si analizele!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|