|
Nu esti logat.
Ce ziceti fetelor? ce se intampla?#1 2007-06-24 23:01:10ce ziceti fetelor? ce se intampla?offff.... de cand ma stiu am niste vase de sange mai proeminente pe piept. si pe sani.. chiar mi-a zis o doamna doctor acum cativa ani sa am grija mare la ingrasatul sau slabitul brusc deoarece ele se pot intensifica si pot deveni mult mai proeminente! v-am mai povestit eu cu niste vene mici de tot sub san care s-au facut rosii si se observa destul de bine la nivelul pielii; dar m-am gandit ca s-au marit un pic sanii! in ultima vreme nici nu m-am ingrasat, nici n-am slabit... decat acolo, o oscilatie permanenta de 1 kg + / -! ideea e ca sunt din ce in ce mai vizibile... pe tot pieptul si pe sani, ca o panza de paianjen El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #2 2007-06-25 11:28:28
Re: ce ziceti fetelor? ce se intampla?sigur sunt vase de singe si nu vergeturi? ca mie asta imi par.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-25 11:36:22Re: ce ziceti fetelor? ce se intampla?nu, nu sunt vergeturi... sunt vase de sange, ca o panza de paianjeni si se vad din ce in ce mai tare... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #4 2007-06-25 11:38:44
Re: ce ziceti fetelor? ce se intampla?nu cred ca e cazul sa te stresezi...e posibil ca sa fii tu o persoana finuta si delicata si de aceea vasele de singe sa se vada mai tare....par mai la suprafata...insa nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|