homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionale

#1 2009-07-08 11:10:53

Dia1
Membru
Inregistrat: 2009-07-08

Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionale

Buna! Luna trecuta am inceput sa iau din nou anticonceptionale dupa o pauza de aproximativ 6 luni de zile. Anterior luasem Harmonet timp de un an si jumatate si nu am avut nici o problema. Luna trecuta, in schimb, am inceput sa iau pastile cu 2 zile inainte de a-mi veni propriu-zis menstruatia ( am avut o mica sangerare si am crezut ca mi-a venit menstruatia, doar ca deabia dupa 2 zile mi-a venit normal ). In aceste conditii am continuat sa iau pastilele. In prima luna este normal ( am citit si pe prospect si pe forum ) sa apara spotting, doar ca la mine a durat cateva zile bune, vreo 4-5, iar luna aceasta nu mi-a venit menstruatia asa cum ar fi trebuit ( luna trecuta imi venise pe 5 ale lunii ). Dupa o pauza de 7 zile am luat din nou pastile, iar luna asta pe 5 nu s-a intamplat nimic... Sa fi fost acel spotting de fapt menstruatia? Nu stiu ce sa cred... Mentionez ca pastilele le-am luat la ora aproape fixa, cu intarziere de maxim o ora, si ca am luat un tratament ptr gardnerella pe baza de spalaturi vaginale cu tantum rosa si ovule. Spuneti mi parerea voastra? Vi s-a intamplat si voua asa ceva? Multumesc

#2 2009-07-08 11:47:55

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Menstruatia dupa prima luna de anticonceptionale

Dia1, in primele 3 luni se poate sa nici nu apara menstra mai ales ca ai avut spotting, nu te ingrijora. daca se repeta mergi totusi sa vb cu medicul tau

si bine ai venit pe forum! smile

#3 2009-07-08 12:33:29

Dia1
Membru
Inregistrat: 2009-07-08

Iti multumesc f mult de raspuns. M-am mai linistit.  smile

#4 2009-07-08 12:45:44

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.