|
Nu esti logat.
Picatura placerii#1 2009-07-07 04:40:24
picatura placeriisalut tuturor! incerc sa fiu cat se poate de explicita: am o nelamurire... am facut sex cu partenerul meu si in timpul preludiului,cand nu avea prezervativul pus, penisul lui mi-a atins vulva,apoi capul penisului a intrat putin in vagin...doar atat s-a intamplat,nu m-a penetrat cu intregul penis... acum mie mi-a intarziat ciclul 3 zile (il aveam destul de regulat,sau imi venea inainte de data obisnuita, niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 1 zi) si as vrea sa stiu daca este posibl ca vreun spermatozoid din picatura placerii sa fi ajuns sa fecundeze un ovul. ca un detalui: am facut sex la 3 zile dupa ce mi se oprise ciclul. Offline #2 2009-07-07 10:04:21
Re: picatura placeriiNu cred sa fie vorba de sarcina. Sansele sunt destul de mici. Eu zic sa astepti menstra si, daca nu apare, fa un test de sarcina la o saptamana de intarziere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-07-08 12:33:46
Re: picatura placeriibune fetelor "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline #4 2009-07-08 12:42:11
Re: picatura placeriicare a fost cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual din ultimele 4-6 luni (atentie...ciclu se refere la perioada de zile din prima zi de menstra pana in ziua de dinaintea urmastoarei menstre)? happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-07-08 12:45:13
Re: picatura placerii31 32 zile Ultima oara a fost editat de catalina15 (2009-07-08 12:46:00) "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-08 12:50:58
Re: picatura placeriipentru un ciclu menstrual de 31-32 de zile perioada fertila este intre zilele 13 si 21...deci teoretic inca esti in perioada fertila si un foarte mic risc exista si fara ejaculare...lichidul preejaculator apare la inceput fara a conta cat de lunga e "partita"... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-07-08 12:54:26
Re: picatura placeriidar prezervativele durex nu au spermicide? "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline #8 2009-07-08 12:57:33
Re: picatura placeriigrav e in functie de ceea ce vrei u...dak nu vrei sa ai bebe poate fi intro oarecare masura grav...sanse sunt mici dar nu inexistente....din cate stiu pastila de urgenta se ia de 2 ori pe ani si e cam putin tp de la ultima tableta...dak ai mai avut probleme cu prez de ce nu iei mai bn ac??...si eu fol prez si sincer nu am avut probleme la nici unu Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-07-08 13:03:08
Re: picatura placeriimi-am inceput viata sexulala la sfarsitul lunii mai "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline #10 2009-07-08 13:03:31
Re: picatura placeriidin cate stiu contin spermicide...de aceea am zis ca sansele sunt extrem de mici...acum depinde de tine...eu una in locul tau nu as lua... happy with him...inlove with him... Offline #11 2009-07-08 13:06:02
Re: picatura placeriimultumesc cristina "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|