homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog , vreau un sfat d-na doctor!!!

#1 2009-07-07 15:35:41

Zahir
Membru
Inregistrat: 2009-07-07

Va rog , vreau un sfat d-na doctor!!!

Am avut o relatie inainte din care am iesit cu chlamydia,m-am tratat si acum tot e ok,nu mai am probleme...dar cine stie,poate ink o mai am.De 4 luni de zile am un alt prieten si de ceva zile incoace prezinta usturimi si disconfort cand urineaza si cand avem relatii sexuale , mai rau , urineaza cu sange.Nu stiu care ar fi cauza,eu m-am gandit initial k are o infectie a tractului urinar dar ma gandesc si la posibilitatea k ar fi luat chlamydia de la mine si sa nu fi facut alte complicatii . El a fost si la medic dar nu l-a consultat nu nimic,doar i-a dat un antibiotic : CIPROFLOXACIN , EARBIS , 500MG.Asta fiind denumirea spaniola a medicamentului , pentru ca noi locuim in Spania .Nu i-a spus ce are , doar k e posibil sa fie din cauza excesului de  sex sau din cauza unui virus luat ( si eu m-am gandit la chlammydia care am avut-o eu ) . Nu stiu ce sa cred,vreau sa stiu acest tratament defapt ptr ce este si daca i s-a dat medicatia care trebuie. Eu va trebui sa ma duc la un consult ginecologic sigur pentru a afla daca mai am chlamydia sau nu , dar ptr k timpul nu imi permite , va rog din suflet sa imi dati un sfat si sa ma lamuriti ce ar putea avea prietenul meu si cum s-ar putea trata . Va multumesc .

Ultima oara a fost editat de Zahir (2009-07-07 15:44:48)

#2 2009-07-07 15:43:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Va rog , vreau un sfat d-na doctor!!!

Pana una-alta, imi dau si eu cu parerea : pare a fi o infectie urinara ce ara prietenul tau, nu o BTS. Deocamdata sa ia antibioticul prescris de medic si sa vada daca se simte mai bine. In mod normal ar fi fost nevoie de o analiza de urina ca sa-i prescrie tratament...

#3 2009-07-07 15:51:17

Zahir
Membru

DA,asta aveam si eu ca pretentie din partea medicului,macar sa ii faca un control... Acest medicament am cautat si  are o puternica actiune bactericida si se prescrie in principiu ptr infectii urinare ... m-am mai linistit putin,dar la barbati dk stii,cum se manifesta chlamydia?

#4 2009-07-07 16:00:32

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

La femei, infectia cu Chlamydia Trachomatis afecteaza vaginul si colul uterin iar simptomele, atunci cand apar, sunt reprezentate prin secretii vaginale anormale, sangerari vaginale anormale, cel mai adesea dupa contactul sexual, dureri in zona abdomenului inferior (jos, aproape de zona pubisului), intepaturi sau arsuri in timpul urinatului.

La barbati, infectia cu Chlamydia Trachomatis se localizeaza la nivelul uretrei, provocand o uretrita. Simptomele, atunci cand apar, sunt reprezentate prin scurgeri (picaturi) purulente din penis (mai ales dimineata) si dureri sau arsuri in timpul urinarii.

in speranta ca ti`am putut fi de folos...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-07-07 16:47:47

Zahir
Membru

Mersi frumos > Danae > ...in cazul acesta e cam clara concluzia,chlamydia inca am si are si el...de asta ma temeam...
Dar  CIPROFLOXACIN , ce ia el acum , ajuta cu ceva??

Publicitate

loading...

#6 2009-07-07 17:49:41

Zahir
Membru

DOXICILINA e buna ptr tratarea chlamydiei??

#7 2009-07-07 20:43:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ar trebui facuta o antibiograma pt a putea sti care e "cel mai bun"...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2009-07-08 15:49:32

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

clar se trateaza cu antibiotic. dar ca sa stii care e cel mai bun si sa nu dai din una in alta cristina zice f bine. o antibiograma ar fi ok ca sa mergi la sigur cu tratamentul.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.