homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie maro si mancarimi!! va rog un sfat urgent!

#1 2009-02-13 13:06:36

maria.elena
Membru
Inregistrat: 2009-02-13

menstruatie maro si mancarimi!! va rog un sfat urgent!

buna ziua, am si eu o nelamurire. in urma cu doua saptamani mi-am inceput viata sexuala (protejat cu prezervativ si farmatex). menstruatia mi-a intarziat 3 zile dupa care a venit dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca aceasta are culoarea maro, mai mult cheaguri dar tot maro la culoare si este mai redusa cantitativ ca de obicei. am crezut ca-si va reveni dar are acelasi aspect ca la inceput (deja sunt in a 4-a zi de menstruatie). si inca ceva, cam din aceeasi zi de cand mi-a venit menstruatia am inceput sa am niste mancarimi in zona genitala care vad ca se intensifica. nu stiu ce poate fi, ce e cu aceasta menstruatie maro? incep sa-mi fac griji. va rog mult ajutati-ma cu un sfat/ .un raspuns.

#2 2009-02-13 14:06:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: menstruatie maro si mancarimi!! va rog un sfat urgent!

mancarimile e posibil sa fi aparut din cauza dereglari florei , ti-ai inceput viata sexuala , si mediu s-a modeficat in pic
ori ai facut o candidoza ori de la prezervativ , daca poti du-te sa iti faci o analiza de secretie , legat de menstra , nu prea stiu

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-13 14:06:55)

#3 2009-07-09 10:19:54

alina24
New member
Inregistrat: 2009-03-03

buna...si eu am de 2 luni o menstra foarte redusa si maronie, iar inaine imi venea abundent, si am si mancarimi si cateodata usturimi. as vrea sa imi fac programare la doctoressa sa vorbesc cu ea si apoi sa merg sa imi fac niste analize. credeti ca se poate? multumesc.

#4 2009-07-09 10:32:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sigur ca se poate alina. da click pe bannerul crem din susul paginii pentru a aflta datele de contact de la cabinetul dansei.

#5 2009-07-09 10:32:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

iei AC ? doctoressa e medic de planning, nu ginecolog, deci pentru problema cu menstra si usturimile mai bine mergi la un ginecolog, iar la doctoressa ca sa discuti despre contraceptie

Publicitate

loading...

#6 2009-07-09 10:49:19

alina24
New member
Inregistrat: 2009-03-03

nu iau AC... dar vroiam sa discut mai intai cu dansa ca mai apoi sa-mi recomande un ginecolog. va multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.