homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contact sexual neprotejat inainte de intreruprea AC

#1 2009-07-09 11:40:25

diana popa
New member
Inregistrat: 2009-07-09

contact sexual neprotejat inainte de intreruprea AC

Buna. Am luat anticonceptionale Diane 35 1 an si cateva luni. In 2 iunie trebuia sa iau ultima pastila din folie, dar am inceput un nou blister ca sa aman venirea ciclului care trebuia sa apara in 6 iunie. asa ca am mai luat inca 4 pastile din alt blister, deci ultima am luat-o in 6 iunie, iar cicul mi-a venit in 10 iunie. Dupa cele 7 zile de pauza nu am mai inceput un nou blister pt ca am vrut sa renunt la diane 35 si sa fac o pauza. problema mare e ca in 6 iunie cand am aluat ultima pastila din a 2 folie inceputa in plus am avut contact sexual neprotejat. In perioada urmatoare am folosit prezervative. Exista totusi posibiliatea sa fi ramas insarcinata pt ca nu am mai luat pastile dupa ce am avut ciclul? Mai vreau sa mentionez ca tocmai am facut un test de sarcina si a iesit negativ.

#2 2009-07-09 12:12:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: contact sexual neprotejat inainte de intreruprea AC

contacul acela de la ultima pastila nu pune probleme. ai fost protejata de AC pana in prima zi de menstruatie.
iar daca urmatoarele contacte au fost protejate de prezervativ, nu e nicio problema.

#3 2009-07-09 13:21:08

diana popa
New member

multumesc pt raspuns. m-am speriat pt ca citisem pe site-ul unui doctor care raspundea unei persoane intr-o sit. similara, si ii spunea ca dc a avut contact neprotejat cu 4 zile sau mai putin, inainte de stoparea ac e posibil sa fie insarcinata. Si as mai vrea sa va intreb ceva. e posibil sa-mi intarzie ciclul foarte mult dupa intreruperea AC? precizez ca am luat Diane 35. Si as vrea sa va mai intreb daca faptul ca eu am amanat venirea ciclului cu cateva zile si am baut acele pastile in plus, imi afecteaza intarzierea CM?

#4 2009-07-09 13:58:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dupa renuntarea la anticonceptionale se poate sa apara intarzieri ale menstruatiei.
iar daca inainte sa le iei aveai menstruatia neregulata, asa va fi si acum

#5 2009-07-09 15:18:16

diana popa
New member

vreau sa va multumesc pt ca mi-ati raspuns.... m-am mai linistit... acum nu-mi ramane decat sa astept sa vina menstruatia si sa sper ca n-o sa se lase prea mult asteptata si ca n-o sa am probleme mari cu ciclul, sa se deregleze foarte mult... am mai citit ca alte utilizatoare de diane 35 dupa ce au renuntat la ele, le-au intarziat CM si trei luni, s-au unplut de cosuri etc. sper sa nu fie si cazul meu
Va doresc multa sanatate!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.