homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare pastile

#1 2009-07-01 18:09:51

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

schimbare pastile

am luat karissa aproximativ un an si mi-a mers foarte bine cu ele.le-am intrerupt si mi-a aparut un chist iar doctorita a decis sa imi dea marvelon.am fost la control dupa o luna si chistul mi-a disparut si am continuat sa iau marvelon.problema e ca acuma ma simt rau de la ele.defapt m-am simtit de la inceput,dar am zis ca trebuie sa astept sa se obisnuiasca organismul cu ele.ma dor sanii foarte tare,am spotting din cand in cand etc.doctorita la care merg de obicei e in cluj,iar acum eu sunt acasa.am fost la planning la noi in oras si mi-a zis ceva de genu: daca ti-a mers bine cu karissa incepe iara cu ele.ce fac?astazi termin a3a folie de marvelon.sa incep karissa in mod normal,dupa pauza de 7 zile?trebuie protectie suplimentara?oare nu trebuia sa ma si consulte sau ceva?

#2 2009-07-01 18:21:06

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: schimbare pastile

Poti sa iei dak ti-au fost bune de la inceput....dak ti-a trecut chistul cu astealalte nu trebuie neapaprat sa le iei in continuare.....Nu mai trebuie nici un control dak astea(karissa) ti-au fost recomandate din prima.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-07-01 18:21:49)

#3 2009-07-09 18:09:30

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

mai am niste intrebari.postez tot aici.
1.cand trec de la karissa la marvelon trebuie protectie suplimentara?din cate stiu eu nu.
2.conteaza la ce ora din zi iei pastila?pana acum le-am luat seara,la 9.dar parca as vrea sa imi schimb ora.vad ca toata lumea le ia dimineata sau seara(asa mi-a recomandat si la planning).are ceva daca le iau la 15.00 de exemplu?

#4 2009-07-09 18:10:50

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

1. Daca respecti pauza sapte zile nu e nevoie de protectie suplimentara.
2. Nu e nici o problema daca schimbi ora de la 21 la 15.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.