homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reluarea anticonceptionalelor

#1 2009-07-10 11:11:29

mika-le
New member
Inregistrat: 2006-10-06

Reluarea anticonceptionalelor

Buna ziua! Am si eu niste lamuriri. Sper ca ma puteti ajuta. Timp de doi ani am folosit fara intrerupere Diane 35 recomandate pentru ovare polichistice si acnee. le-am intrerupt si acum urmez un tratament naturist pentru ovare pe baza de tinctura de zmeur, tinctura de salvie, capsule de Sindrom premenstrual ce contine cretisoara, traista ciobanului, roinita, mielarea, scoarta de salcie. vreau sa reiau anticonceptionalele si asta pentru ca nu am o menstra regulata si nu as vrea sa imi strice concediul la mare. Le pot lua pe aceleasi fara sa mai consult un medic? E vorba de o perioada scurta o luna - doua. Interactioneaza cu ceva din tratamentul naturist? Multumesc frumos

#2 2009-07-10 11:24:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Reluarea anticonceptionalelor

nu interactioneaza cu nimic din tratamentul naturist, dar ar fi bine sa consulti un medic inainte.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.