|
Nu esti logat.
Cineva student la drept?#1 2007-02-01 20:03:09
cineva student la drept?e cineva la drept pe aici? eu mi-am ales lucrarea de licenta la o profa incompetenta care nu-mi da bibliografie pt ca "n-a mai luat nimeni tema pana acum". as avea nevoie de cateva sugestii, daca ma poate ajuta cineva.mersi mult Offline #2 2007-02-01 20:40:39
Re: cineva student la drept?eu sunt studenta la drept in anul 2, banuiesc ca vrei pareri referitoare la bibliografie nu? nu stiu daca iti pot fi de folos, avand in vedere faptul ca sunt in anul 2, dar dc nu incerci sa te schimbi la altcineva sau sa ceri sfatul unui alt profesor? #3 2007-02-01 20:50:57
Re: cineva student la drept?e un singur prof la mine in facultate. ideea e ca am ceva bibliografie, dar cantitativ la subiect e cam putin.mersi mult oricum esti o draguta.daca ai idee de ceva autori de dr administrativ, m-ai putea ajuta. am cautat si la biblioteca dar se tot repeta informatia la mai multi autori. bafta multa in sesiune si succes cu facultatea ca de acuma vine "hectarul" de materie.mersi Offline #4 2007-02-01 21:09:36
Re: cineva student la drept?draganu tudorel, "acetele de drept administrative", ed. stiintifica, 1959; verginia vedinas, "drept adm si institutii politico-adm", ed lumina lex, buc, 2002; antonie iorgovan, "tratat de drept adm", ed nemira, buc, 1996; mircea preda, "drept adm" - partea generala, editie revizuita si actualizata, ed lumina lex, buc, 2000; rodica narcisa petrescu, drept adm, ed cordial lex, cluj-napoca, 2001; mihai T. oroveanu, tratat de dr adm, ed universitatea crestina dimitrie cantemir, buc, 1994; paul negulescu, tratat de dr adm roman, ed tipografiile romane unite, buc, 1925, valenthin i. prisacaru, contenciosul adm roman, ed all beck, buc, 1998; alexandru negoita, drept adm, ed sylvi, buc; ioan alexandru, drept adm comparat, ed lumina lex, buc, 2000, Al. E. silvian, regulamentul administrativ, tipografia revista geniului, buc, 1934, george a. petrescu, responsabilitatea puterii publice, tipografia episcopului vartolomei a Sfintei Episcopii rm-valcii, 1937; ioan alexandru, criza administratiei, ed all beck, buc, 2001, verginia vedinas, statul functionarului public, ed nemira, buc, 1998. poate iti este de folos. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-02-01 21:17:35) #5 2007-02-02 09:30:55
Re: cineva student la drept?uau! multumesc din suflet! esti o draguta.sper sa pot sa te ajut si eu candva cu orice, in materie de drept sau nu. eu sun din sb si aici e mai greu cu profii de dr.mersi inca o data. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-10 12:34:36
Re: cineva student la drept?Nu chiar sinonime, dar cam aceeaşi chestie. C?nd sunt mai mulţi proprietari, se foloseşte termenul de coproprietar. Goodnight moon Offline #7 2009-07-10 12:47:20
Re: cineva student la drept?din c?te ştiu eu trebuie anunţată banca ?n legătură cu căsătoria. deci probabil va exista o evidenţă cu ratele plătite ?nainte de căsătorie şi cele di timpul căsătoriei. indiferent care dintre cei doi va plăti mai mult ?n timpul căsătoriei, se consideră plata egală. ?n eventualitatea unui partaj, cel care a făcut creditul poate dovedi că deţine mai mult av?nd ?n vedere că a plătit ceva rate ?nainte de căsătorie. Goodnight moon Offline #8 2009-07-10 13:01:00
Re: cineva student la drept?Fă abstracţie de ultima frază din postul 9. era vorba de a nu declara la bancă dacă eşti deja căsătorit. asta e altă poveste, c?nd soţii ştiu că o să răm?nă impreuna pe vecie. Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-07-10 13:03:26) Goodnight moon Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|