|
Nu esti logat.
Revin :( please, putin ajutor#1 2009-07-10 14:05:35
Revin :( please, putin ajutorBuna, Offline #2 2009-07-10 14:10:32
Re: Revin :( please, putin ajutorincepe prin a pune telefoanele noaptea pe silent. ignora-l, nu-i mai raspunde deloc. daca suna si pe alte telefoane, poate ar fi bine sa-i spuna si parintii tai sa inceteze... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2009-07-10 14:33:01
Re: Revin :( please, putin ajutormai era un topic cu o fata care primea amenintari groaznice din partea fostului prieten..chiar o urmarea si o ameninta ca o omoara..au intervenit si parintii, politia..un mare necaz cu el nu gluma.fa astfel incat sa nu se ajunga aici, da-i sansa la inca o discutie, cand este calm, explica i de ce nu mai merg lucrurile intre voi, fa-l sa vada adevarata situatie..nu lasa treaba asa, sa nu se ajunga undeva mai urat.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2009-07-10 14:53:13
Re: Revin :( please, putin ajutor
Eu am incercat sa ii explic ce nu mai merge, numa' ca nu am prea avut cui...El refuza sa vada adevarul. Sansa la discutie i-am dat-o ori de cate ori m-a sunat si eu i-am raspuns. Doar ca in loc sa fie rational incepe cu alte prostii si se lasa cu un adevarat circ. Offline #5 2009-07-10 14:57:25
Re: Revin :( please, putin ajutorsi eu ma gandeam sa-l rogi pe tatal tau sa intervina. poate are succes Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-10 15:09:22
Re: Revin :( please, putin ajutorC?ţi ani aveţi c.hayes? Tu şi el? Goodnight moon Offline #7 2009-07-10 15:22:15
Re: Revin :( please, putin ajutoreu as schimba numaru e cel mai simplu.si apoi dai nru numai cui trebuie. Offline #8 2009-07-10 15:30:11
Avem in jur de 20 amandoi. Offline #9 2009-07-10 15:31:39
Re: Revin :( please, putin ajutorEu zic sa nu vorbesti prea mult cu el, fiindca o sa se simta incurajat. Anunta-l eventual ca faci plangere la politie daca nu se potoleste (sau tatal tau sa-i spuna) si apoi ignora-l complet. O sa-i treaca dupa un timp. Offline #10 2009-07-10 15:36:43
De acord cu heim,daca il bagi prea mult in seama o sa zica ca doar ai glumit si o sa "prinda iar aripi"! Fii ferma ca e cel mai bine... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|