|
Nu esti logat.
Si acum ce sa fac?#1 2009-07-05 22:42:25
Si acum ce sa fac?probabil ca userii mai vechi,ma mai stiu dar...oricum am o problema pe care sincer nu shtiu cum s`o rezolv nu shtiu ce cale sa apuc.Defapt astazi m`am desp de priet meu dupa 2 ani juma si e grav f.tare pt ca eu am practica dupa care urmeaza sapt de restante si am multe 6(iar in situatia de fata nu trec anu` si din cauza asta sunt f stresata si f presata de timp)...si nu shtiu,mi-e ciuda pe faptul ca nu ma pot concentra si nu shtiu cum sa trec singura peste asta.Problema este ca noi suntem din 2 orase apropiate ( cam 15 km) si toti prietenii mei fiind in orasul lui natal(acolo am fct eu liceul)iar in orasul meu natal nu mai am pe nimeni pentru ca , la inceputul relatiei el mi`a interzis sa mai ies cu prietenele mele cele mai bune si m`am indepartat de ele.Acum dupa 2 ani si jumatate in care 2 nici n`am mai vbit cu ele nici makr pe net ma simt aiurea sa le mai intreb : fata vrei sa iesim in oras? el mi`a zis sa luam o pauza,sa ma gandesc...si sa vbesc la 03.00 in dimineatza asta pe tren...dar nu shtiu...eu vreau sa ne despartim pentru ca el nu se mai comporta frumos cu mine,nu vreau sa fie asa relatia mea...simt doar ca`s vorba de interese.. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2009-07-05 22:44:15) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2009-07-05 22:47:45
Re: Si acum ce sa fac?daca nu se comporta frumos cu tine si daca ti-a interzis sa nu te mai intalnesti cu prietenele tale nici sa nu te impaci cu el pt ca nu merita Offline #3 2009-07-05 22:48:39
Re: Si acum ce sa fac?in primu rand faptu ca ti`a interzis sa ai prietene trebuia sa`ti ridice un semn MARE de intrebare... #4 2009-07-05 22:48:52
Re: Si acum ce sa fac?asta a fost la inceput acum s`a schimbat...sunt multe de povestit..la inceput a fost asa frumos... v`am zis problema mea e ca n`o sa pot invatza stiind ca m`am desp de el.. si am nevoie sa`mi iau examenele. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2009-07-05 22:49:56
Re: Si acum ce sa fac?da,ma despart de el,skumpi dar cum fac sa ma concentrez sa invatz? am un stres f mare cu scoala...ca dupa aia vad eu...ce mia fac...plang toata vara dar imi trece...dar in astea 2 saptamani cum sa trec peste ele? Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2009-07-05 22:52:03) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-05 22:51:21
Re: Si acum ce sa fac?da cu ce te ajuta faptu ca oficial esti cu el dar relatia e praf ? #7 2009-07-05 22:51:21
Re: Si acum ce sa fac?eu zic sa te concentrezi acum pe examene si pe scoala...asta e mai important. si cand o sa termini cu astea o sa ai destul timp de gandire si o sa iei decizia buna! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #8 2009-07-05 22:53:25
Re: Si acum ce sa fac?
Cred ca as fi mai linistita , stiu ca as avea sprijinul lui si ar avea cine sa-mi ridice moralul...as avea pentru cine sa ma trezesc dimineatza,de cine sa`mi fie dor... Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2009-07-05 22:53:58) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #9 2009-07-05 23:51:13
Re: Si acum ce sa fac?in primul rand daca e hotararea ta sa va despartiti, si chiar esti convinsa...si crezi ca iti va fi greu si cu despartirea si cu restantele... mai amana despartirea pana dupa restante Offline #10 2009-07-05 23:59:08
Re: Si acum ce sa fac?
esti sigura sau doar tzi se pare ? daca chiar asa e ...extrem de urat din partea lui probabil are o problema cu increderea in el si atunci "compenseaza" prin a te face pe tine sa te simti naspa ca el sa se simta super tare #11 2009-07-06 12:13:02
Re: Si acum ce sa fac?imi zic si eu parerea:daca tot trebuie sa dai examenele alea si esti intr o situatie mai delicata eu zic sa amani despartirea pana dupa ele!adica vorbeste cu el,continua atat cat te lasa inima!vei gandi mai bine dupa examene iar in timpul lor nu vei fi presata de faptul ca nu mai sunteti impreuna!mie fostul mi a facut o groaza de probleme de genul asta si m am despartit atunci cand am avut puterea!e clar ca esti prea vulnerabila acum,inaintea restantelor!trebuie sa te gandesti la studii si trebuie sa iei restantele!restul vei rezolva dupa! Offline #12 2009-07-07 23:16:02
Re: Si acum ce sa fac?fetele,multumesc pt sfaturi...mereu m`ati ajutat...nu shtiu ce se intampla cu mine,daca e bine,nu sh dak se pune problema sa ma gandesc k nu`l mai iubesc,dar astazi am fost atat de linistita,de multumita,chiar am si invatzat fara sa fi vbit cu el o clipa.adevaru` k am gresit f.urat cand ne`am intalnit pe tren,spre iasi ...i`am zis ca el nu shtie ce naspa e sa nu aiba pe nimeni,adik amici,sa nu aiba cu cine iesi si nici cu cine vorbi...si ma rog...i`am dat de inteles k vreau sa ma razbun pe el...si el sa nu`mi mai caute "prietenii mei" ...si s-a sup f.tare,dar tot drumu` iasi-aksa mi`am cerut iertare,l`am luat cu frumosu`, am plans,chiar nu vreau sa se intample ce am zis... si consider el ca s`a indepartat d mn...acum mai tare...ma gandesc la el,in subconstientul meu ...cum nu sunt la calc si ma intorc ma uit pe net sa vad dak m`a cautat,ma uit la telefon sa vad poate am vreun apel/sms si nu am auzit eu tel`ul...nici nu`mi vine sa plang,dar nici bine nu`mi este:| Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #13 2009-07-08 00:08:07
Re: Si acum ce sa fac?lasa andreea89...lasa-l in durerea lui vorba lui mami si tu ocupa-te de studii in continuare...daca ai reusit sa inveti e foarte bine...daca doar in subconstient te gandesti la el e bine,o sa fie si mai bine cu timpul...dupa 2 ani jumate de relaatie si fara prieteni e normal sa iti fie dor de el si sa te simti singura...si eu ma simt f singura uneori..dar o sa vezi ca viata e frumoasa:kiss: 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #14 2009-07-08 00:19:18
Re: Si acum ce sa fac?trebuie sa pui in balanta ce este mai important pentru tine...o relatie care poate se va sfarsi mai devreme sau mai tarziu sau studiile tale.ai luptat atat de mult pentru a ajunge aici doar ca sa-i dai cu piciorul? raspunsul este doar la tine... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #15 2009-07-08 01:37:18Re: Si acum ce sa fac?Andreea89, fii puternica, ai curaj sa te infrunti pe tine intai... sa te aduni si sa te apuci de invatat: trebuie sa constientizezi situatia si importanta facultatii acum, sa te concentrezi si sa iti iei examenele! Dupa ce te linistesti cu asta pune in balata tot ce s-a intamplat pana acum, relatia cu bune si cu rele... gandeste totul la rece si vezi ce vrei tu pe viitor. daca se merita sau nu sa mai continui asa iti tin pumnii la retante si fie ca decizia cea mai buna sa fie cea aleasa de tine El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #16 2009-07-11 00:38:01
Re: Si acum ce sa fac?Mi se pare aiurea...de 2 zile nu am mai vbit cu el...si ma simt vinovata pt ca ma uit in jur si vad relatii care se termina din motive serioase si nu din prostiute cum a fost a mea...L-am sunat in seara asta si l`am intrebat daca nu vrea sa intre pe net...m`ia vbit ca din c*r si mi`a zis k nu are ce vb cu mine si ca nu intra pe net...acum 3 zile am fost la el sa-mi iau niste lucruri si nici macar nu a stat in aceeasi camera cu mine cand mi`am impachetat lucrurile... Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2009-07-11 00:40:28) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #17 2009-07-11 08:28:39
Re: Si acum ce sa fac?Daca el te iubea te intelegea ca esti intr-o perioada mai stresanta, ai de invatat, si nu se supara pt unele reprosuri... Eu am impresia ca i-ai facut un favor k tu ai facut primul pas spre despartire... E o prostie ca s-a suparat k ai fost la piscina fara el;ce, el nu iese niciodata fara tine? Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|