homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce se intampla. Un pic de ajutor va rog

#1 2009-07-12 11:46:23

Yasmina008
New member
Inregistrat: 2008-11-16

Nu stiu ce se intampla. Un pic de ajutor va rog

Am si eu o mare nedumerire.....Cam la jumatatea foliei de pilule am inceput sa am dureri menstruale insa erau suportabile. Le simteam mai ales in timpul actului sexual dar nu ma deranjau. Dupa un timp la sfarsitul actului sexual iesea cu sange, dar numai atunci cand o faceam, in rest nu aveam urme de sange pe slip. Acuma mai trebuia sa iau o pastila dar de ieri se pare ca mi-a venit desi mie normal imi venea in a patra zi de pauza. De unde sunt acele sangerari in timpul actului sexual si de ce mi-a venit atat de repede? Nici nu am apucat sa termin folia si mie mi-a si venit.
Nu cred ca e vorba de rana pentru ca nu ma doare cand o facem, daca era rana presupun ca nu puteam face nimic.
Va rog lamuriti-ma si pe mine sa stiu ce se intampla! sad
Va multumesc!

#2 2009-07-12 11:57:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Nu stiu ce se intampla. Un pic de ajutor va rog

ba se poate sa fie rana, daca sangerai in timpul actului sexual. si nu te doare pt ca rana pe col nu doare.
in legatura cu mnstruatia peste folie, daca mai apare si luna viitoare mergi la medic. poate trebuie sa schimbi pastilele.
dar cu sangerarea aia in timpul actului nu mai sta, mergi la ginecolog cat de repede

#3 2009-07-12 12:10:32

Yasmina008
New member
Inregistrat: 2008-11-16

ma gandeam ca poate sa fi venit mai repede si din cauza ca am fost foarte stresata cu bacul, nu am prea mancat si nici dormit. mai multe dimineti la rand mi-a fost greata si am fost ametita si cred ca mi-am dereglat corpul cam tare.

#4 2009-07-12 14:07:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu vei sti raspunsul pana nu faci o vizita la medic...daca e intradevar rana cu cat mai repede cu atat mai bine...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.