|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un sfat...#1 2007-06-23 11:04:24
ajutati-ma cu un sfat...am inceput a 4-a folie de ac ( novynette), am luat 9 pilule pana acum si am dureri groaznice de sani si arsuri in zona axilara. stiam ca dupa 3 luni nu ar mai trebui sa mai am problema acesta, dar sanii continue sa ma doar la fel de groaznic. este normal? mai precizez ca si inainte de a lua ac cu 2 sapt inainte de menstruatie aveam arsuri si dureri la fel de groazice de sani si mi se mareau. nus tiu dc sa mai continui sa iau ac sau nu? Offline #2 2007-06-24 14:11:05
Re: ajutati-ma cu un sfat...intreaba un medic..... "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #3 2007-06-24 14:15:58
Re: ajutati-ma cu un sfat...eu zik sa termini folia asta si apoi te duci l medic...sincer mie nu my se pare normal. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-06-25 11:45:13
Re: ajutati-ma cu un sfat...fuga la medic....acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-25 23:37:11
Re: ajutati-ma cu un sfat...mi-am sunat medicul si a spus sa termin folia apoi discutam. sa intrerup folia acum? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-25 23:47:05
Re: ajutati-ma cu un sfat...poi dak medicul tzi-a zis k sa termini folia atunci inseamna k trebuie sa o termini,,,,,incat tzi-a zis el....nu?.... Offline #7 2007-06-26 00:00:47
Re: ajutati-ma cu un sfat...am sunat-o si mi-a zis ca nu e normal sa ma arda si nu trebuia sa stau asa pana la a 4-a folie, dar trebuie sa termin folia, apoi sa o sa mi le schimbe cu altceva. mi am o intrebare...e posibil sa te arda si din cauza sutienului dc e prea stamt? acum am folosit sutien mai mare si am observat ca arsurile s-au mai diminuat putin... Offline #8 2007-06-26 00:03:52
Re: ajutati-ma cu un sfat...de la sutien nu cred k sa fie ceva....sau s-ar putea mai ales acuma pe caldura asta....itzi iei shi sutien....il shi strangi s-ar putea,,,,dar....nu shtiu ce sa zic:d Offline #9 2007-06-26 00:07:29
Re: ajutati-ma cu un sfat...dak sutienul e din material sintetic si e si stramt...posibil 29+ Offline #10 2007-06-26 00:13:28
Re: ajutati-ma cu un sfat...oricum nu stiu ce sa mai cred pt ca de 2 zile nu prea ma mai arde....dc ma simt tot asa bine poate nu mai merg la medic Offline #11 2007-06-26 00:16:25
Re: ajutati-ma cu un sfat...chiar dak incepi sa te simtzi bine....ar trebui sa ii faci o vizita medicului....pt orice eventualitate.....poopp:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|