|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2009-07-12 17:44:10
nelamurirespuneti-mi si mie va rog ,asa de curiozitate- de ce de la ac. menstruatia are in primele zile un aspect asa de urat (negru, cheaguri) si apoi spre sfarsit este aproape rosu chiar spre roz si mult mai fluid ?ce se intampla Offline #2 2009-07-12 17:50:24
Re: nelamurireAdriana nu la toate fetele se "manifesta" asa depinde de la fata la fata(fiecare organism este diferit) Offline #3 2009-07-12 17:58:27
Re: nelamurireok,am inteles asta, stiu ca nu e generalizat ..da trebuie sa existe o explicatie pentru cele carora li se intampla asa .Asa ca revin cu intrebarea : ce se intampla ? Offline #4 2009-07-12 18:03:34
Re: nelamurireNimic, cel mai probabil ca esti perfect sanatoasa. Daca chiar esti ingrjorata cu ceva sau nu ai mai avut astfel de sangerari, mergi la medic, aici nu-ti poate spune nimeni, dupa ureche, ce ai. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #5 2009-07-12 20:24:32
Re: nelamurire
endometrul este mult mai subtiat decat in mod obisnuit... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|