homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt oare insarcinata?

#1 2009-06-03 09:41:26

ale3
New member
Inregistrat: 2009-06-03

sunt oare insarcinata?

sad buna fetelor!am si eu o nelamurire.\
neam jucat si aparent exista un lichid cand ei sunt excitati kre are spermatozoizi , dar lui nu ia venit si mia spus ginecologul k as putea fi  insarcinata.mia intarziat ciclu 9 zile, am greturi, ma dor sani.nu stiu ce sa fac acum..pls ajutatima..astept un raspuns cat mai rpd k sa stiu ce sa fac.  nocry

#2 2009-06-03 10:21:46

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: sunt oare insarcinata?

du-te la farmacie, cumpara un test de sarcina si fa-l

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-06-04 22:52:16

Punk's not dead
Membru
Inregistrat: 2009-06-04

buna seara...deci...sper sa ma pot face inteleasa....mie menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 29 mai. In urma cu aproximativ o saptamana mi-a aparut renumita secretie maro care nu-mi mai aparuse pana acum. Fix in data de 29 am mers la cumparaturi si cred ca datorita greutatilor secretia a venit putin mai rozalie dar apoi a redevenit maro. Toata perioada nu am simtit nici un simptom al menstruatiei( gen durerea si intarirea sanilor, care la mine era cel mai evident), am avut doar tipica balonare si intarire a burtii. Am observat prin palpare k am ovarul stang inflamat si simt si o durere mica la nivelul lui uneori. Pe cine am mai intrebat, farmacista si o asistenta de la un cabinet mi-a zis k sunt racita. Acum secretia maro s-a oprit. Mie mi-e teama sa nu fie un chist sau altceva. De sarcina nu cred ca poate fi vorba desi sunt stresata si din kuza  asta putin, ( paranoica oricum)... in urma cu cateva saptamani, in a doua zi a mnestruatiei am facut petting cu preitenul meu, el purtand un prezervativ... de cateva ori in momentele in care ma atingea prezervativul a alunecat foarte putin dar nu de la baza, ci varful s-a deplasat de la locul lui inspre lateral. ( asezandu-l cu grija de fiecare data..ideea e ca nu a existat penetrare) Asta a fost mai pe la inceput cand inca cred ca nu avea erectie si nici lichid prejaculator nu cred ca avea de unde( el mi-a zis k n-a avut nimic sa nu ma mai stresez). Stiu ca e aproape imposibil sa fiu insarcinata pentru ca sunt si virgina si eram si in prima zi a mesntruatiei . Dar totusi, care este parerea dvs.?

#4 2009-06-04 22:58:08

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

din mom ce nu a existat penetrare, si a avut si prezervativ ... idee ca ai putea fi insarcinata pica.
starile de spm pot sa apara sau nu, nu e obligatoriu sa ai de fiecare data toate simptomele sau cu aceeasi intensitate.
cel mai bine ar fi sa faci o ecografie ca sa vezi ce ai smile. iti face ecografie abdominala si se vede daca e chist smile (mie asa mi-a detectat)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#5 2009-06-21 01:29:43

ale3
New member

buna feteleor am din nou o intrebare si am nevoie cat mai repde de un raspuns..mam jucat cu prietenul meu si a existat si penetrare fara prezervativ dar el nu a ejaculat in schimb dupa ce sia scoso mam jucat putin la ea si am vazut cum curge acel lichid....acum nu stiu ce sa fac...maine seara e a treaia zi de cand sa intamplat si ar fi si ultima zi cand pot sa iau pastila de a doua zi numai k am si gastrita si nu stiu sigur dak isi va face efectu va rog mult ajutati-ma cat mai repede

Publicitate

loading...

#6 2009-06-21 01:35:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

daca deja ti s-a intamplat o data,de ce trebuia sa repeti...? calculeaza-ti perioada fertila. sunt calculatoare speciale pe net. daca erai,poti sa iei pastila.

#7 2009-06-21 01:49:07

ale3
New member

si unde gasesec programu ala k sa pot sa imi calculez?imi poti spune te rog

#8 2009-06-21 02:22:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

cauta pe net. da un search la calculator perioada fertila.

#9 2009-06-21 02:56:08

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

problema mea e urmatoarea:am luat diazepam tmp de o saptamana(nu zilnic)cate 5 mg.in tot acest timp am avut mai multe contacte (iau marvelon28)
e posibil sa fi ramas insarcinata?
abia am aflat ca interactioneaza grater
as vrea un raspuns urgent sad

#10 2009-06-21 10:31:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

I-am lasat link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#11 2009-06-21 10:38:25

Divya
Hero member

ms.,andreea sad

#12 2009-06-21 10:38:50

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

#13 2009-06-21 23:57:50

ale3
New member

ms mult ptr raspuns oricum azi miam luat pastila de a doua zi k sa fiu sigura:*puss

#14 2009-06-23 13:24:05

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

divya a scris:

problema mea e urmatoarea:am luat diazepam tmp de o saptamana(nu zilnic)cate 5 mg.in tot acest timp am avut mai multe contacte (iau marvelon28)

sa speram ca nu sunt probleme
depinde de cit timp iei Marvelon...
sa asteptam menstra

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#15 2009-06-23 20:32:55

Divya
Hero member

doctoressa a scris:

divya a scris:

sa speram ca nu sunt probleme
depinde de cit timp iei Marvelon...
sa asteptam menstra

AC iau de 2 ani fara pauza,iar marvelon de cateva luni sad .sper sa fie bn.

#16 2009-07-13 00:46:37

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

buna fetelor

am si eu o problema.. Am luat Diane 35 timp de 6 luni fara pauza (ovare polichistice). Am fost la doctor sa vad ce s-a intamplat si mi-a spus ca sunt ok... ca pot sa nu mai iau.. sa fac o pauza de o luna si sa schimb pastilele sa iau yasmin .. incepand cu urmatoarea menstruatie, din prima zi. Problema este ca acea menstruatie nu a venit. Au trecut deja 30 de zile de la ultim mentruatie avuta( bazata pe diane) .In mod normal ar fi trebuit sa imi vina, si sa pot incepe yasmine de vreo 2-3 zile. In timpul de pauza am avut contacte sexuale, insa au fost protejate cu prezervativ... am avut unul singur neprotejat insa a fost inainte de ultimul ciclu, cand luam ultima pastila... Exista vreun risc? am facut un test de sarcina ieri si a iesit negativ... e normal ce mi se intampla? se poate sa fie sarcina? sau iar imi intarzie pur si simplu.. stres etc?

va rog un raspuns cat mai repede

multumesc mult

Ultima oara a fost editat de cristinuk (2009-07-13 00:48:01)

#17 2009-07-13 01:10:37

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

iti poate intarzia din cauza ca ai intrerupt pastilele, poate dura mai mult pana isi revine organismul la normal. nu ai cum sa fi insarcinata, stai linistita

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#18 2009-07-13 01:14:50

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

sper sa nu fie asa.. oricum date fiind antecedentele... ma gandesc ca oricum organismul meu nu e tocmai functional din punctul asta de vedere... adica.. in 2008.. am avut vreo 4 menstruatii mari si late... imi venea cam la 3 -4 luni
asta daca  venea... si de aia am fost la doctor.. echilibrul hormonal era varza (am facut analize)... si ovare polichistice....

sunt destul de stresata desi poate fara motiv.. dar na .. pana nu vad acolo concret ca nu-i panica... mai dureaza.. sper sa vina totusi...
daca nu... e cam nasol

#19 2009-07-13 01:21:57

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

dupa ce intrerupi pastilele mentra revine la normal. daca ea a fost neregulata inainte de a lua pastile asa o sa fie si de acum incolo. probabil din cauza asta iti intarzie tie acum. incearca sa nu iti mai faci griji pt ca si asta influenteaza intarzierea menstrei.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.