|
Nu esti logat.
Sunt oare insarcinata?#1 2009-06-03 09:41:26
sunt oare insarcinata? buna fetelor!am si eu o nelamurire.\ Offline #2 2009-06-03 10:21:46
Re: sunt oare insarcinata?du-te la farmacie, cumpara un test de sarcina si fa-l I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-06-04 22:52:16
Re: sunt oare insarcinata?buna seara...deci...sper sa ma pot face inteleasa....mie menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 29 mai. In urma cu aproximativ o saptamana mi-a aparut renumita secretie maro care nu-mi mai aparuse pana acum. Fix in data de 29 am mers la cumparaturi si cred ca datorita greutatilor secretia a venit putin mai rozalie dar apoi a redevenit maro. Toata perioada nu am simtit nici un simptom al menstruatiei( gen durerea si intarirea sanilor, care la mine era cel mai evident), am avut doar tipica balonare si intarire a burtii. Am observat prin palpare k am ovarul stang inflamat si simt si o durere mica la nivelul lui uneori. Pe cine am mai intrebat, farmacista si o asistenta de la un cabinet mi-a zis k sunt racita. Acum secretia maro s-a oprit. Mie mi-e teama sa nu fie un chist sau altceva. De sarcina nu cred ca poate fi vorba desi sunt stresata si din kuza asta putin, ( paranoica oricum)... in urma cu cateva saptamani, in a doua zi a mnestruatiei am facut petting cu preitenul meu, el purtand un prezervativ... de cateva ori in momentele in care ma atingea prezervativul a alunecat foarte putin dar nu de la baza, ci varful s-a deplasat de la locul lui inspre lateral. ( asezandu-l cu grija de fiecare data..ideea e ca nu a existat penetrare) Asta a fost mai pe la inceput cand inca cred ca nu avea erectie si nici lichid prejaculator nu cred ca avea de unde( el mi-a zis k n-a avut nimic sa nu ma mai stresez). Stiu ca e aproape imposibil sa fiu insarcinata pentru ca sunt si virgina si eram si in prima zi a mesntruatiei . Dar totusi, care este parerea dvs.? Offline #4 2009-06-04 22:58:08
Re: sunt oare insarcinata?din mom ce nu a existat penetrare, si a avut si prezervativ ... idee ca ai putea fi insarcinata pica. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #5 2009-06-21 01:29:43
Re: sunt oare insarcinata?buna feteleor am din nou o intrebare si am nevoie cat mai repde de un raspuns..mam jucat cu prietenul meu si a existat si penetrare fara prezervativ dar el nu a ejaculat in schimb dupa ce sia scoso mam jucat putin la ea si am vazut cum curge acel lichid....acum nu stiu ce sa fac...maine seara e a treaia zi de cand sa intamplat si ar fi si ultima zi cand pot sa iau pastila de a doua zi numai k am si gastrita si nu stiu sigur dak isi va face efectu va rog mult ajutati-ma cat mai repede Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-21 01:35:19
Re: sunt oare insarcinata?daca deja ti s-a intamplat o data,de ce trebuia sa repeti...? calculeaza-ti perioada fertila. sunt calculatoare speciale pe net. daca erai,poti sa iei pastila. Offline #7 2009-06-21 01:49:07
Re: sunt oare insarcinata?si unde gasesec programu ala k sa pot sa imi calculez?imi poti spune te rog Offline #8 2009-06-21 02:22:50
Re: sunt oare insarcinata?cauta pe net. da un search la calculator perioada fertila. Offline #9 2009-06-21 02:56:08
Re: sunt oare insarcinata?problema mea e urmatoarea:am luat diazepam tmp de o saptamana(nu zilnic)cate 5 mg.in tot acest timp am avut mai multe contacte (iau marvelon28) Offline #10 2009-06-21 10:31:06
Re: sunt oare insarcinata?I-am lasat link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-06-21 10:38:25
Re: sunt oare insarcinata?ms.,andreea Offline #12 2009-06-21 10:38:50
Re: sunt oare insarcinata?Cu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2009-06-21 23:57:50
Re: sunt oare insarcinata?ms mult ptr raspuns oricum azi miam luat pastila de a doua zi k sa fiu sigura:* Offline #14 2009-06-23 13:24:05
Re: sunt oare insarcinata?
sa speram ca nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2009-06-23 20:32:55
Re: sunt oare insarcinata?
AC iau de 2 ani fara pauza,iar marvelon de cateva luni .sper sa fie bn. Offline #16 2009-07-13 00:46:37
Re: sunt oare insarcinata?buna fetelor Ultima oara a fost editat de cristinuk (2009-07-13 00:48:01) Offline #17 2009-07-13 01:10:37
Re: sunt oare insarcinata?iti poate intarzia din cauza ca ai intrerupt pastilele, poate dura mai mult pana isi revine organismul la normal. nu ai cum sa fi insarcinata, stai linistita iubesc si sunt iubita Offline #18 2009-07-13 01:14:50
Re: sunt oare insarcinata?sper sa nu fie asa.. oricum date fiind antecedentele... ma gandesc ca oricum organismul meu nu e tocmai functional din punctul asta de vedere... adica.. in 2008.. am avut vreo 4 menstruatii mari si late... imi venea cam la 3 -4 luni Offline #19 2009-07-13 01:21:57
Re: sunt oare insarcinata?dupa ce intrerupi pastilele mentra revine la normal. daca ea a fost neregulata inainte de a lua pastile asa o sa fie si de acum incolo. probabil din cauza asta iti intarzie tie acum. incearca sa nu iti mai faci griji pt ca si asta influenteaza intarzierea menstrei. iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|