homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de cateva informatii..

#1 2009-07-13 12:20:36

babygirl_21
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

am nevoie de cateva informatii..

buna ziua..as avea si eu cateva intrebari..sper sa ma poata lamuri cineva..timp de 3 ani de zile am luat anticonceptionale Logest,fara nici un fel de intrerupere,doar cele cateva zile de pauza intre menstruatii..acum imi doresc sa fac un copil si de ieri am incetat sa iau pastilele..intrebarea mea este urmatoarea:este indicat sa astept 3 luni pana sa incerc sa fac un copil sau nu e nici un fel de risc daca il concep acum?am auzit tot felul de povesti k anticonceptionalele ar putea afecta sanatatea bebelusului,daca ramai insarcinata prea repede dupa ce nu mai iei pastile..eu mi as dori sa nu mai trebuiasca sa astept 3 luni..cum este mai bine sa procedez?am fost la multi doctori ginecologi care mi au spus ba ca nu are nici o legatura sanatatea copilului cu anticonceptionalele,ba ca trebuie 3 luni sa astepti,ba ca 6..nu mai stiu ce sa cred.. va multumesc

#2 2009-07-13 12:21:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: am nevoie de cateva informatii..

poti sa te apuci de treaba imediat, nu e problema... gandeste-te ca daca hormonii din pastile ar ramane in organism luni de zile, n-ar trebui sa iei pastila zilnic, nu ?
bafta !

#3 2009-07-13 12:31:11

babygirl_21
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

Re: am nevoie de cateva informatii..

multumesc foarte mult pt raspuns..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.