homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu inainte de terminarea foliei

#1 2009-07-10 21:34:53

madastaicu
Membru
Inregistrat: 2009-07-10

ciclu inainte de terminarea foliei

Buna seara!

Mi-a venit ciclul dupa doua saptamani de la terminarea precedentului si inca mai am 8 pastilute pe folie(folosesc jeanine). Recunosc ca 2 am uitat sa le iau iar celelalte nu pot spune ca le-am luat chiar la aceeasi ora. Nu stiu daca e din cauza faptului ca organismul este in perioada de acomodare(sunt la a 3 folie) sau din cauza faptului ca nu le-am luat asa cum trebuia. Va rog sa imi spuneti ce ma sfatuiti sa fac : sa continui cu pastilele de pe folie sau sa intrerup si sa reicep o alta folie dupa 7 zile de la ciclu. Multumesc!

#2 2009-07-10 22:25:52

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ciclu inainte de terminarea foliei

e din cauza ca ai uitat 2 pastile. continua normal cu ele

#3 2009-07-13 16:19:40

bubucin
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

si mie mi s`a intamplat acelasi lucru.eu iau yasimn de mult timp,am facut o pauza de o luna in decembrie.acum 2 zile am uitat o pastila,dar nu am crezut ca e asa grav..nici nu le iau la ora exacta.si mi`a venit ciclu,cred,desi trebuia sa imi vina tocmai peste o saptamana..cred ca o sa merg la ginecolog..

#4 2009-07-13 16:30:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

e spotting, din cauza pastilei uitate...
pune-ti memento pe telefon ca sa nu mai uiti, si ia-le la aceeasi ora

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.