homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclul peste sarcina

#1 2008-12-12 01:14:26

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

ciclul peste sarcina

voiam sa intreb ceva fetele big_smile

ciclul peste sarcina vine exact la data la care se astepta menstruatia sau vine cu intarzieri? smile

pc  lyssna

#2 2008-12-12 01:39:06

ancaalina
New member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: ciclul peste sarcina

vine exact in acea perioada,dar este diferit,nu ai cum sa nu-ti dai seama!

Daca nu risti nimic,riscul este mai mare!

#3 2008-12-12 01:51:59

b4rbie
Sr. member

ancaalina a scris:

eu folosesc anticonceptionale. nu am luat antibiotice,nu am vomitat nu am avut probleme cu digestia.
mi-a venit menstr. in a 4-a zi ,asa cum imi venea de obicei,dar in prima zi a curs  putin.rosu dar putin. noaptea si-a dat drumul bine de tot si a durat 6 zile,asa cum tine de obicei.

problema e ca desi mi-a trecut menstruatia ma dor sanii si simt o incordare la ovare.. parca ma simt umflata,ca un balon,in zona uterului si a ovarelor
oare de la ce e?

pc  lyssna

#4 2008-12-12 08:41:39

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

poate te prinde vreo raceala...fa un test pt siguranta ta si eventual consulta un medic pt o echografie

#5 2008-12-12 09:16:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

b4rbie, eu zic ca n-are cum sa fie sarcina, nu-ti venea menstra deloc daca era
mergi la medic pentru un control daca ti se pare ceva in neregula

Publicitate

loading...

#6 2008-12-12 12:20:30

b4rbie
Sr. member

ionela a scris:

poate te prinde vreo raceala...fa un test pt siguranta ta si eventual consulta un medic pt o echografie

test am facut si a iesit negativ. si in ziua aia mi-a venit menstr.

daca era raceala nu cred ca ma dureau si sanii.

heimdalutzzzz  puss

inainte sa imi vina ciclul ma dureau sanii de nu mai puteam.simteam niste arsuri mai degraba,nu dureri.
bine,acum nu ma mai doare ca inainte de menstra dar totusi din cand in cand un mic junghiulet tot mai e.

cu durerea de ovare...simt asa ca o incordare.

am fost gripata si am stranutat si tusit  f mult.oi fi facut febra la burtica?  big_smile

ma simt si umflata,imbalonata.

am si probleme cu digestia..dar mi-e frica sa iau laxativ.

cineva mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la ac. si ar fi bine sa fac o pauza. (le iau din luna martie 2008)

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-12-12 12:23:03)

pc  lyssna

#7 2008-12-12 13:01:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

b4rbie, ca sa stii daca e de la AC sau nu tot trebuie sa mergi la medic... sau la medicul care ti-a prescris pastilele
nu trage tu concluzii singura  puss

#8 2008-12-12 15:13:59

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

b4rbie a scris:

ancaalina a scris:

eu folosesc anticonceptionale. nu am luat antibiotice,nu am vomitat nu am avut probleme cu digestia.
mi-a venit menstr. in a 4-a zi ,asa cum imi venea de obicei,dar in prima zi a curs  putin.rosu dar putin. noaptea si-a dat drumul bine de tot si a durat 6 zile,asa cum tine de obicei.

problema e ca desi mi-a trecut menstruatia ma dor sanii si simt o incordare la ovare.. parca ma simt umflata,ca un balon,in zona uterului si a ovarelor
oare de la ce e?

vezi ca cicl;ul peste sarcina nu tine 6 zile..ci mult mai putin si are o culoare mai neagra din cate am inteles deci nu e cazul tau
poate fi raceala

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2008-12-13 23:39:18

ancaalina
New member
Inregistrat: 2008-08-13

Alina Delia a scris:

b4rbie a scris:

ancaalina a scris:

oare de la ce e?

vezi ca cicl;ul peste sarcina nu tine 6 zile..ci mult mai putin si are o culoare mai neagra din cate am inteles deci nu e cazul tau
poate fi raceala

exact asta am spus si eu nu te poate tine 6 zile ...deci.......este diferit:k?ra

Daca nu risti nimic,riscul este mai mare!

#10 2009-07-13 10:55:26

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

buna fetelor,

am nevoie de o parere din partea voastra: lucrurile sunt asa:acum 2 saptamani am fost la biserica,de obicei atunci cand sunt intr-un spatiu inchis si cu multe persoane mi se face rau in sensul ca ametesc si am o greata de la stomac daca nu ma asez cat mai repede atunci exista posibilitatea sa pic jos.Problema este ca saptamana trecuta si ieri am mai avut 2 episoade din acestea odata la birou si ieri in bucatarie unde pregateam de mancare...m-a luat o ameteala aproape instant si mi s-au infundat urechile,m-am asezat si in 5 min mi-am revenit,la fel cum am facut si in biserica in 5 min nu mai aveam nimic indata ce am iesit la aer...incertitudinea mea este legata de menstra...a venit redusa cantitativ(acesta nu ar fi o problema deoarece vine oricum f putin) insa si maronie si a tinut 2 zile(pe 5,6 7 iulie)...luna trecuta, pe la inceput, am fost racita si am facut polidin....credeti ca menstra aceasta ar putea fi ciclu peste sarcina(iar ac karissa de un an jumatate) iar simptomele ar duce cu gandul la o sarcina?

multumesc mult pentru ajutor.

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#11 2009-07-13 10:58:03

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

eu zic sa nu te alarmezi inca....fa un test sa vezi dak e cv....poate fi si de la oboseala  pt k asa is si eu de cateva zile

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#12 2009-07-13 12:26:31

kadome
Full member

ok multumesc smile ...daca nu era menstra aceea maronie asa nici nu ma gandeam la asta avand in vedere ca vara trecuta 2 luni am fost numai ametita si am facut o gramada de analize

Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#13 2009-07-13 14:16:04

d3vildelia
Hero member

menstra maronie am avut si eu 2 luni la rand si am crez k innebunesc din cauza stresului cu sarcina dar ma tinea normal 4-5 zile .....oricum dak vrei sa te linistesti poti face un tet

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#14 2009-07-14 09:44:28

kadome
Full member

am facut astazi de dim un test clearblue si a iesit negativ,o singura liniuta clar vizibila dupa nici 2 min,am verificat testul si la 5 respectiv 10 min tot o sg liniuta ..deci cauza tb sa o caut in alta parte
multumesc d3vildelia smile

Lev Tolstoi

#15 2009-07-14 09:46:26

d3vildelia
Hero member

ma bucur pt u ....at fuguta la medic dak nu apare puss

#16 2009-07-14 09:51:46

kadome
Full member

de aparut  a aparut insa maronie asa,a aparut exact la data la care asteptam 5 iulie insa eram asa in dubiu de ce e maronie...si cum paranoia e in floare la mine m-am agitat putin smile  puss

Lev Tolstoi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.