homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incep

#1 2009-07-11 20:46:51

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incep

Salut,

V-as ruga mult sa puteti lasa link si doctoressei

Se pare ca am o bafta..tot felul de probleme in ultima vreme. Sa le luam pe rand:

1) candida: (simptome suparatoare-arsuri jos etc) am inceput joi tratament cu ovule canesten (3 ovule recomandata + diflucan )- am apucat sa bag doar unul pt ca vineri mi=a venit..(ma duc la tot felul de doctori si nu imi trece)

2) am fost la dermatolog pt o pb a tenului (nu grava  ..doar ca nu mai imi trec de pe fatza si ma deranjeaza) in urma analizelor (lama de pe fatza + antibiograma) mi s-a recomandat antibiotic 10 saptamani azitrox cred ca scrie , metronidazol + o solutie combinata in farmacie +fuciclin (cred ca scrie) si sa ma prezint in septembrie la control iar - Diagnostic Demodex Folliculorum + prezent stafilococ auriu alfa hemolitic

tratam luat odata la 10 zile

3) cred ca am si helycobacter pylori (in urma unor analize de sange care depista si bacteria asta)

concluzia.. avand deja candida..sa ma apuc in ce ordine de tratamente? mi s=-a zis la dermatologie ca e facuta antibiograma si nu provoaca candida tratam.dat.. daca fac atatea saptamani tratament nu imi nenorocesc stomacu cu atatea antibiotice? mai am vreo sansa sa imi treaca candida cu antibiotic atatea luni? Nu o sa ma dau peste cap de la atatea pastile si atatea ovule? cat de grav e stafilococul asta? (cica se poate lua si de pe prosoape. animale etc)
Si mai ales: In ce ordine sa ma apuc de tratament -mentionez ca si pt helycobacter mi=a dat antibiotic dar am neglijat si n=-am mai luat nimic
Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi pls sad

ps: am si un ovar micropolichistic

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-11 21:07:39)

Dance like nobody is watchin....

#2 2009-07-12 11:10:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Sfaturi pls- mai multe tratamente de urmat nu stiu cu care sa incep

trat pt helycobacter pylori are prioritate...apoi celalalt antibiotic si apoi candida...dar intre timp pe perioada trat cu antibiotic se ia cate un flucovim 150 la 7 zile si biotics pt protejarea florei intestinale...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-07-12 16:54:37

dreamer
Sr. member

ok , mersi si daca sar peste cel pt helycobacter si il fac dupa c scap de asta 2? cat d grav e stafilococul asta

#4 2009-07-12 20:20:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

atata timp cat nu ai o antibiograma prin care sa sti la ce sunt sensibile cele 2 nu poti sti cu siguranta...eventual ar fi o idee sa faci antibiotigrama pt fiecare si daca au un antibiotic comun la care sunt sensibile sa faci tratament cu acela...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-07-14 14:27:20

crys_gym
Membru
Inregistrat: 2009-07-14

buna fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva.....cred ca am facut cistita urinez foarte des am o senzatie de disconfort ma doare burta si cred k atunci cand urinez o fac cu putin samge....am fost la farmacie si mi-a dat cuminol si uricol.....stie cine e bun tratamentul?si am mai luat eu de capul meu nolicin.......si inca o intrebare......am avut contact acum 24 de ore si iau anticonceptionale as vrea sa stiu cand pot sa le intrerup tinand cont ca mi-a plecat iubitul din tara si o perioada buna de timp nu am sa mai iau....eu le-as intrerupe si azi dar ns daca am voie tinand cont ca ieri am avut contact neprotejat......va multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-07-14 15:37:22

dreamer
Sr. member

crys_gym du-te la dr cel mai bine

Fetele spuneti-mi e grav stafilococul asta auriu? il pot transmite si prietenului? mi-e si rusine cat l-am zapacit cu candidoza sa-i mai spun ca am si asta...

Cristina...am antibiograma facuta ..pt deramtologie..

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-14 15:37:55)

#7 2009-07-14 15:45:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

crys_gym, trebuia sa mergi la medic sa faci o urocultura... acum ai luat antibiotic si n-o sa mai fie relevanta
ia folia de AC pana la capat... dar trebuia sa te protejezi daca ai luat antibiotic zilele astea...

dreamer, si eu spun cum spune crys, intai helicobacter, apoi stafilococul, candida la urma
daca folositi cumva acelasi prosop cred ca-i poti da stafilococul... dar nu-ti face probleme, ca nu e grav

#8 2009-07-14 15:50:21

dreamer
Sr. member

nu..nu folosim acelasi prosopo.sunt f igienica la kstii din astea..mersi mult pt raspuns puss
ma gandeam s nu s ia prin sarut..

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-07-14 15:50:45)

#9 2009-07-14 15:53:05

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

dreamer, si eu zic la fel ca si fetele: intai stomacul, apoi, cu stomacul tratat, stafilococul, iar la final candida (pe care probabil ca oricum ar intretine-o antibioticele prescrise pentru helicobacter, respectiv stafilococ)
eu zic sa nu te panichezi prea tare, nu e nimic grav, e doar neplacut ca trebuie atata tratament.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#10 2009-07-14 15:56:02

dreamer
Sr. member

am inteles...nu stiu d unde m-am pricopsit si cu stafilococ..dar asa voi face..cand ma intorc din vacanta ma duc la medic .mersi fetele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.