|
Nu esti logat.
Vermox#1 2009-07-13 19:27:47
VermoxMi-a intarziat ciclul si nu pot merge inca la doctorul ginecolog . Am luat Vermox luna trecuta 2 pastile ,una la 2 sapt . Offline #2 2009-07-13 22:13:58
Re: Vermoxai motive sa suspectezi o sarcina? slabe sanse sa intarzie de la un anumit medicament... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-13 22:22:03
Re: Vermox
Ar putea fi motive sa suspectez pentru ca nu ne-am protejat de la inceputul contactului sexual. Nu ar fi o problema daca as fi insarcinata, insa mi-am facut 2 teste de sarcina pana acum si ambele mi-au iesit negative. Nu am niciun simptom legat de venirea CM, insa, probabil la nivel de subconstient, poate sunt induse stari de greata, somnolenta. Imi este teama sa nu fie o sarcina extrauterina...vreau sa ma documentez mai mult despre acest subiect. Offline #4 2009-07-14 10:22:43
Re: Vermoxtestele au fost facute la 7 zile de la intarziere sau 3 saptamani de la contactele cu risc? si daca ar fi sarcinaextrauterinatestul de sarcina se pozitiveaza...dar intarzierea poate avea si alte motive... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-07-14 22:03:34
Re: Vermox
CM este de obicei neregulat....imi intarzie intre 3-7 zile. Ultima data mi-a venit pe 4 iunie. Eu mi-am facut ultimul test sambata, pe 11 iulie. Acum nu stiu care ar putea fi motivele pentru care mi-ar intarzia, daca nu este vorba despre o sarcina. De vreo cateva seri am ceva dureri de burta, ca si cand mi-ar veni, insa nimic deocamdata... . Mai astept si saptamana aceasta si daca nu e nicio schimbare o sa incerc sa ajung la medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|