|
Nu esti logat.
Ajutor!am nevoie de un rasp-2#20 2009-07-13 22:16:10
Re: ajutor!am nevoie de un rasp
asa e... eu doar ti'am spus ceea ce cred nu ceea ce afirm cu tarie macar sunt fericit ca nu a ramas! Offline #21 2009-07-13 22:17:21
Re: ajutor!am nevoie de un raspesti figura...sa mearga la medic sa vada cum sta happy with him...inlove with him... Offline #22 2009-07-15 06:48:10
Re: ajutor!am nevoie de un raspam fct un test Mytest k sa fiu sigura k postinorul si-a fct efectul si sa stau linistita chiar dak intarzie menstra din cauza lui. a aparut doar linie, dar dupa cum arata indicatiile,n stiu dak e invalid sau negativ, pentru ca nu stiu cum sa-l interpretez. pe indicatii scrie k o linie sus e negativ, iar una jos e invalid. si eu nu stiu cum sa'l asez, avand forma ovala. linia a aparut la litera C..cealalta litera era T. e negativ, nu? poate cineva sa imi explice? mentionez ca zona S unde am pus urina e sub litera T. cum il tin sa interpretez, cu zona S jos sau sus? Ultima oara a fost editat de A|3 (2009-07-15 06:57:11) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #23 2009-07-15 07:58:13
Re: ajutor!am nevoie de un raspdak a aparut o linie la C si la T nu a aparut nik nu esti insarcinata Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|