homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri abdominale, ururimi...etc...help pls

#1 2009-07-09 22:14:23

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

dureri abdominale, ururimi...etc...help pls

Buna fetelor!
Sper sa ma ajutati cu un sfat bun si de data asta. De cateva zile am dureri de burta, in partea de jos si ma simt balonata in acea zona (durerile sunt ca la menstruatie). Ideea e ca de cand ma doare burta am si usturimi la urinat iar de azi am inceput sa am si o secretie mai abundenta galbuie si ma ustura si inceapa zona de intrare in vagin (pb vulva). Cand ma spal simt zona aceea f sensibila si inflamata. Maine dim o sa duc proba de urina la o policinica ce se afla vi-a-vis de mine pentru a detecta dc am infectie urinara si cu ce. Ideea e ca nu am cum sa imi fac programare asa, chiar in ziua aia pentru un control si nu stiu ce sa fac pentru ca as vrea sa imi recoltez secretie si pentru analizele de secretie.

Va rog sa imi spunei ce analize sa cer mai exact pt urina si daca stiti un medic care ma poate primi si pe mine in cursul zilei de maine. Multumesc!

#2 2009-07-09 22:54:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help pls

albastra, eu cred ca mai degraba problemele tale sunt de ordin ginecologic(pare o raceala si/sau infectie) si din cauza irtatiei vulvare ai usturimile la urinat. fa o analiza de secretie si fa eventual si un sumar de urina ca sa te lamuresti

#3 2009-07-09 22:56:36

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

smile pai asta aveam de gand sa fac..ideea e ca vreau cat mai repede si ma gandeam ca poate sa imi spuna  cineva daca ma pot duce maine undeva unde sa ma primeasca asa fara programare...

#4 2009-07-09 23:08:09

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...la orice medic ginecolog de stat ar trebui sa te primeasca fara programare atata timp cat este o urgenta medicala...eu la medicul meu nu ma programez niciodata...merg cat mai devreme sa fiu printre primii ca are f multe paciente...dar tu nu ai medicul tau ginecolog?...multa sanatate!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-07-09 23:09:13)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2009-07-09 23:12:49

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

albastra, pt analiza de urina poti merge la orice clinica care face si cum zice x_ynna, la orice ginecolog de stat te primeste

Publicitate

loading...

#6 2009-07-10 08:38:20

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

uite analiza la secretie o poti face la institutul cantacuzino , te duci a prima ora si iei bilet de ordine , si in max juma de ora , hai o ora o sa iti recolteze si apoi gasesti tu un ginecolog , asta daca nu ai unu deja , care sa iti interpreteze
si sfatul meu e sa faci si analiza pt chlamydia

#7 2009-07-14 16:09:37

alina28
New member
Inregistrat: 2009-07-09

buna..imi e jena sa spun daram dureri abdominale simt ca ma strange abdomenul..ciclul trebuia sa imi vina de o saptamana..acum 2 sapt jumate am facut sex neprotejat fara ejaculare in vagin..sunt fff nelamurita poate sa imi inrarzaie  asa mult shi nu am nici simptome..sunt fff speriata..

#8 2009-07-15 10:34:40

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

hai nu te speria , dar fa un test , sa stii cum stai , si eu zic pe viitor sa folosesti preze sau anticonceptionale.
trebuie sa fi atenta la ce se intampla cu tine , de ex pe mine ma dor ovarele la ovulatie , dar tu acum nu esti la ovulatie
menstruatia vine regulat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.