|
Nu esti logat.
Dureri abdominale, ururimi...etc...help pls#1 2009-07-09 22:14:23
dureri abdominale, ururimi...etc...help plsBuna fetelor! Offline #2 2009-07-09 22:54:19
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plsalbastra, eu cred ca mai degraba problemele tale sunt de ordin ginecologic(pare o raceala si/sau infectie) si din cauza irtatiei vulvare ai usturimile la urinat. fa o analiza de secretie si fa eventual si un sumar de urina ca sa te lamuresti Offline #3 2009-07-09 22:56:36
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plspai asta aveam de gand sa fac..ideea e ca vreau cat mai repede si ma gandeam ca poate sa imi spuna cineva daca ma pot duce maine undeva unde sa ma primeasca asa fara programare... Offline #4 2009-07-09 23:08:09
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help pls...la orice medic ginecolog de stat ar trebui sa te primeasca fara programare atata timp cat este o urgenta medicala...eu la medicul meu nu ma programez niciodata...merg cat mai devreme sa fiu printre primii ca are f multe paciente...dar tu nu ai medicul tau ginecolog?...multa sanatate!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-07-09 23:09:13) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-07-09 23:12:49
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plsalbastra, pt analiza de urina poti merge la orice clinica care face si cum zice x_ynna, la orice ginecolog de stat te primeste Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-10 08:38:20
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plsuite analiza la secretie o poti face la institutul cantacuzino , te duci a prima ora si iei bilet de ordine , si in max juma de ora , hai o ora o sa iti recolteze si apoi gasesti tu un ginecolog , asta daca nu ai unu deja , care sa iti interpreteze Offline #7 2009-07-14 16:09:37
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plsbuna..imi e jena sa spun daram dureri abdominale simt ca ma strange abdomenul..ciclul trebuia sa imi vina de o saptamana..acum 2 sapt jumate am facut sex neprotejat fara ejaculare in vagin..sunt fff nelamurita poate sa imi inrarzaie asa mult shi nu am nici simptome..sunt fff speriata.. Offline #8 2009-07-15 10:34:40
Re: dureri abdominale, ururimi...etc...help plshai nu te speria , dar fa un test , sa stii cum stai , si eu zic pe viitor sa folosesti preze sau anticonceptionale. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|