|
Nu esti logat.
Candidoza cronica?? Gardenerella?????#1 2009-07-09 13:04:38
Candidoza cronica?? Gardenerella?????Hello, ma scuzati ca abordez din nou acest subiect, dar nu am reusit sa aflu informatii suficiente de la celelate teme legate de candidoza..oki..eu am candidoza de foooarte multi ani..ma lupt cu ea si tot revine, am fost la medic de nu stiu cate ori si mi-a spus ca am ph-ul vaginal foarte scazut si ca nu am ce face ..ca de fapt..asta e problema mea nu candida..ideea este ca de cand ma stiu..inclusiv perioada copilariei am avut tot felul de secretii ciudate..iar cand mi-am inceput viata sexuala au devenit si mai pregnante....oki..la mine se manifesta prin secretii albicioase si cu miros urat...de obicei ma tratam cu spalaturi interne cu tantum rosa si in eventualitate ovule cu iod..iar in cazuri extreme clotrimazol...in ultima perioada am obsevat ca nu mai functioneaza nici asta si sunt disperata, pentru ca nu pot ajunge la medic ( sunt plecata din tara ) am adunat tot felul de tratamente de pe net..si nu stiu cu care sa incep mai intai...daca ma poate ajuta cineva as fi profund recunoscatoare. va multumesc Ultima oara a fost editat de euisis (2009-07-09 13:47:39) Offline #2 2009-07-09 13:21:05
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????am citit acum si despre gardenella ..este posibibil? din cate citesc simptomele se potrivesc..adica vascozitatea si mirosul foarte urat..cat despre mancarimi..nu am...la papanicolau nu mi-a ieshit niciodata ca asa avea prezenta vreuna din bacteriile care cauzeaza candida sau gardenella sau trycomonas..etc..mi-au ieshit oki de fiecare data...si ma duceam de 2 ori pe an...insa anul acesta inca nu am fost Offline #3 2009-07-09 13:49:56
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????candida nu iese la pap , ci la cultura pe mediu din secretie Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-09 13:50:54) Offline #4 2009-07-09 13:55:33
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????
Multumesc mult de sfat..idea e ca nu am cum sa ajung la un medic acum...nu locuiesc in tara..si pana o sa am asigurare medicala unde stau acum mai dureaza.. ..nu stiu ce sa mai fac......multumesc oricum Offline #5 2009-07-09 14:07:10
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????salut sunt noua pe forum.am o mare problema.nu de mult mi-am inceput viatza sexuala am doar 19 ani.am facut sex cu prietenul meu acum 2 sapt neprotejat fara ejaculare in vagin,intre timp am obserbat niste scurgeri albicioase si am aflat ca am candida.trebuia sa imi vina ciclul acum 2 zile.sunt foarte nelinistita.oare candida influenteaza menstruatia de imi intarzaie asa mult ca e deja a 3 zi shi nici nu am semne ca trebuie sa imi vina.va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-09 14:09:19
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????
menstruatia poate sa-ti intarzie din cauza schimbarilor pe care le-a suferit organismul tau..nu cred ca de la candida, mie cel putin nu mi-a afectat data la care trebuie sa-mi vina. Offline #7 2009-07-09 14:14:56
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????doamne ce bn ar fi sa imi vina astazi sau maine.multumesc din suflet.toata sapt m-am spalat cu ceai shi cu first de la forever.cred ca mi-a trecut cu toate ca ma mai mananca cateodtad e imi vine sa mor.dak nici maine nu imi vine ciclul ma duc sa imi cumpar un test de sarcina.imi e asa de frica pt ca locuiesc cu parintii mei...doamne sper sa fie bn.va multumesc ca mi-ati raspuns Offline #8 2009-07-09 14:48:55
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????stai linistita eu zic ca o sa vina , dar pe viitor foloseste contraceptie Offline #9 2009-07-14 16:16:00
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????sunt asa nelinistita...a trecut o sap si mie nu mi-a venit ciclul..nu mai am scurgerile alea de la candida pt ca am folosit first de la forever.dar nu imi mai vine ciclul...ce sa fac sunt fff nelinistita.prietenul meu imi zice sa nu imi fac giji..ce sa fac Offline #10 2009-07-15 10:36:50
Re: Candidoza cronica?? Gardenerella?????daca au trecut 3 sapt de la contactul cu risc , fa un test de sarcina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|