homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere Alba

#1 2009-06-22 09:51:36

crist25
Membru
Inregistrat: 2009-04-16

Scurgere Alba

Buna,

Am o mica problema si va cer un ajutor / sfat.

In urma cu cateva zile, dupa sex, am observat ca aveam pe penis o scurgere alba, probabil provenita din vaginul prietenei mele. Scurgerea parca era pasta de dinti, oricum , semana mai mult cu o pasta...arata exact ca pasta de dinti, adica ALBA, si poate putin mai lichida, dar nu era nici fluida...exact pasta alba.

Sunt putin ingrijorat si nu stiu ce poate fi.  ( Ea abia a terminat menstruatia , oricum nu cred ca este vreo corelare )
Nu am sesizat vreun miros deosebit...avea mirosul specific al vaginului ei...

O alta problema e ca ... mai mereu are lenjeria patata de o secretie galbena, ( urat mirositoare ) care se intareste pe lenjerie. (Cateodata e galben deschis, alteori e un galben mai inchis..) ... Imi puteti spune ce pot fi aceste 2 semne?

Sunt putin ingrijorat...de aceea va intreb pe voi.

#2 2009-06-22 09:59:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Scurgere Alba

Poate fi vorba de o infectie, trebuie sa mearga la medic sa faca un examen de secretie ca sa vada despre ce e vorba, fiindca pot fi mai multe cauze.

#3 2009-06-22 11:29:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

din ce spui tu poate fi vorba de candidoza , dar nu putem stii exact , cel mai bine e sa faca analiza din secretie + cultura

#4 2009-06-22 12:34:12

crist25
Membru
Inregistrat: 2009-04-16

tttttt a scris:

din ce spui tu poate fi vorba de candidoza , dar nu putem stii exact , cel mai bine e sa faca analiza din secretie + cultura

Dar totusi candidoza e asa de "alb imaculat" cu consistenta de pasta?

.... si .... era destul de multa pe penis...adica nu asa...un fir alb...era MULTA !!!

#5 2009-06-22 12:49:23

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nimeni nu poate pune un diagnostic pe baza unei relatari , deci , eu una asta cred ca poate fi , pt ca de obicei candida e cea care modifica secretia si o face alba si consistenta , da, un alb imaculat sau un alb galbui ,depinde  , dar atentie nu e obligatoriu sa fie asta cauza, deci cel mai sigur sa faca o analiza de secretie .
e spre binele ei pana la urma , sau care e retinerea ? nu vrea sa se duca ?sau nu stii tu cum sa  ii zici ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-06-22 14:47:58)

Publicitate

loading...

#6 2009-07-15 11:48:09

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

ieri in in timpul actului, am obs pe penisul prietenului o secretie alba, ca de sapun lichid, foarte abundenta, cu o consistenta asa f fluida. am obs ca patesc asta dupa cateva zile fara contact, apoi daca o facem in fiecare zi, nu mai curge nimic. tin sa spun ca inainte de asta am facut o baie cu spuma, este posibil sa-mi fi intrat in vagin si apoi in timpul actului sa iasa? Dar totusi, atat de multa?

#7 2009-07-15 12:18:35

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

nu cred in pisibilitatea cu spuma .. nu statea in vagin chiar daca, prin absurd patrundea acolo.

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#8 2009-07-15 12:38:54

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

asa zic si eu, si totusi 'chestia' aia care tot iesea era foarteee ciudata, mai si mirosea frumos pe deasupra:|

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.