|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-07-20 16:52:38
Ce sa fac?Am o problema. De o saptamana am o secretie cam urata .... cam galbioara as spune. Mi-am luat trimitere de la med de familie insa nu am ajuns pentru ca programul foarte incarcat la servici. De vreo 2 zile insa acea secretie a devenit mai... maronie ca si cum mi-ar veni menstra... eu iau marvelon 21 de un an jumate si luna asta am unit 2 folii tocmai ca atunci cand imi fac timp sa merg la medic sa nu fiu pe stop. Mai am din a 2-a folie cam jumatate. dupa cum v-am zis am acea secretie maronie... de ce ? ce sa fac? sa intrerup folia sa astept sa imi vina mentra si apoi sa ma duc la medic? sau sa ma duc acum? asa?... voi ce credeti? Offline #2 2009-07-20 17:02:09
Re: Ce sa fac?secretia aceea maronie poate fi spotting, din cauza unirii foliilor. Offline #3 2009-07-20 17:14:13
Re: Ce sa fac?aha... la spotting nu m-am gandit .. cred k asta trebuie sa fie, k alta data nu am avut o asa secretie Offline #4 2009-07-20 17:27:33
Re: Ce sa fac?spottingul poata sa apara la unirea a 2 folii, asa ca tind sa cred ca asta si e Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|