homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP CANDIDA

#1 2009-07-17 20:10:38

aysa
Membru
Inregistrat: 2009-07-17

HELP CANDIDA

Am fost la medic pt ca aveam o iritatie si o secretie alba branzoasa,doctorita a zis ca este cel mai probabil candida,mi-a dat flucovil doza unica macromiror crema si ovule,am facut tratament 3 zile pana cand mi-a venit menstruatia dupa 6 zile am inceput din nou tratamentul,iritatia a disparut complet dar totusi mai am secretie,nu stiu ce e?acum e galbena,sa fie de la ovul?sau inca nu a disparut candida?mentionez ca nu am terminat tratamentul, mai am jumate adica 6 ovule.Dupa cat timp pot sa incep sa am contact sexual? am mai cumparat si tantum rosa am citit ca e ok,dar doctorita a zis sa nu fac spalaturi,am inceput si cu iaurturile...sunt foarte ingrijorata pt ca secretia nu sa oprit si peste o saptamana vine imi prietenul inapoi,ce sa mai iau? grater  help pls si doctorita mea e in concediu sad

#2 2009-07-17 22:26:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: HELP CANDIDA

Nu mai lua nimic. Termina tratamentul. Daca nici dupa tratamentul complet secretia nu dispare, fa o analiza de secretie cu antifungigrama. Asa vei sti cu siguranta la ce este sensibila ciuperca ta si vei merge la sigur cu tratamentul. Asta daca e candida. Normal ar fi fost sa faci intai un examen de secretie si apoi sa ti se prescrie tratament. Contact sexual e recomandat sa ai la cel putin 48 de ore la terminarea tratamentului. Insa, sfatul meu este sa faci analiza de secretie ca sa fii sigura ca esti sanatoasa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-07-18 14:07:04

aysa
Membru

Da nu am luat nimic in afara de ca a zis doctorita,am luat niste pastile din plante Dida si am facut testul pap si de secretie,dar doctorita e plecata in concediu si doar peste 2 saptamani o sa stiu rezultatul...doctorita a zis ca este la alegerea mea daca fac analizele sau nu,dar ma tot intreb daca secretia ce o mai am sunt ovulele sau e tot candida?dupa dusul de diminneate tot mai ramane gaben pe hartie si pe protejslip,dupa dusul de dupa masa nu a mai fost nimic pe protejslip sau pe hartie,eu ma simt f. ok.Chiar as crea sa stiu ce e dar tratamentul il termin miercuri si vineri vine prietenul meu,voi ce ziceti? e tot canida sau e ovulul?Iaurtul l-am baut nu l-am pus acolo m-am gandit ca nu e igienic. HELP PLS

#4 2009-07-20 09:53:47

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

ovulele macmiror sunt galbene , si de la ele si secretia aceea , nu intrerupe tratamentul , si sa nu ai raport sexual in timpul tratamentului , cel mai bine la 2-3 zile dupa , pt ca ovulele afecteaza colul si il face mai sensibil , si poti avea alte probleme

#5 2009-07-20 20:20:39

aysa
Membru

multumesc,pt ca m-ati linistit sper ca secretia aceea sunt ovulele si o sa temin tratamentul,sper ca rezultatul sa fie unul bun,pt ca eu deja ma simt mult mai bine,e doar secretia galbena. Ma dor putin ovarele,este normal?

Publicitate

loading...

#6 2009-07-20 22:26:11

onnyxx
Membru
Inregistrat: 2009-07-20

buna seara am si eu o mica mare problema big_smile
acum cateva luni am aflat ca am candida doctorul mi-a prescris atrican si polygynax.....am tinut tratamentul dar nu l-am dus pana la sfarsit....nici eu, nici prietenu.
am fost la farmacie sa ne luam dinou tratamentu numai k nu am mai gasit ovulele polygynax si nu stiu ce ovule sa iau in locul lor si nu pot sa mai astept pana vine medicul si nici la alt medic nu mai vreau sa ma duc; m-am obisnuit cu acel medic.

#7 2009-07-20 22:43:42

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

intai mai cauta si la alte farmacii poate gasesti ovulele

..be the best ...fuck the rest smile))

#8 2009-07-20 22:54:47

onnyxx
Membru
Inregistrat: 2009-07-20

valy_creata2000 a scris:

intai mai cauta si la alte farmacii poate gasesti ovulele

mi s-a spus k nu mai sunt pe piata si ca nu stiu dc o sa mai aduc

#9 2009-07-20 23:15:24

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai atunci intreaba dak au ceva asemanator , cu aceeasi compozitie k trebuie sa existe ceva asemanator macar

..be the best ...fuck the rest smile))

#10 2009-07-21 16:18:05

aysa
Membru

Dupa cat timp stiu daca sunt ok?fara analize?este normal sa ma doara ovarele?

#11 2009-07-21 17:41:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ovarele nu te dor din cauza infectiei, stai linistita. poate ai racit sau se apropie menstruatia.
poti sti daca ti`a trecut doar daca repeti examenul de secretie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.