homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatie laparoscopic

#1 2009-07-21 22:31:33

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

operatie laparoscopic

...

Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2016-03-19 10:01:26)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2 2009-07-22 00:58:14

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: operatie laparoscopic

mama mea a fost operata de 2 ori de chisturi ovariene (tot laparoscopic).A fost operata de doua ori deoarece dupa prima operatie i-au reaparut chisturile. Nu e o operatie grea, nici nu i-a scos ovarul si nici nu s-a ingrasat deloc. Prima data a fost mai speriata, dar dupa operatie si-a dat seama ca nu avea de ce. Cat despre a doua, deja stia la ce sa se astepte. Chiar nu trebuie sa iti faci griji. wink

#3 2009-07-22 18:56:59

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

poate trebuie sa faci niste analize hormonale mai inaiinte, poateexista si alta cale decat operatia smile la endocrinolog ai fost pt analize hormonale?si eu am chisuri si un medic care mi-a facut eco ma punea sa ma operez..dar cu Jeanine (anticonceptionale) date de endocrinolog dupa analize de hormoni au scazut considerabil

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#4 2009-07-23 12:36:37

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Nu mi-am facut analize hormonale ciresica.Si ac nu mai vreau sa iau...de niciun fel.Multumesc pt raspunsuri fetelor puss

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.