homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare?

#1 2009-07-21 19:05:19

alexutzza
New member
Inregistrat: 2006-04-23

Dereglare?

Buna,

Iau anticonceptionale de vreo 5 ani. Anul trecut le-am schimbat la recomandarea medicului (iau Jasmine). Vara asta am unit 2 folii, ca sa aman menstruatia in perioada in care eram in concediu. In timpul celei de-a doua folii (pe la jumatate) am avut spotting. Problema este ca miercuri am terminat ce-a de-a doua folie si pana azi nici urma de menstra.
Pastilele le-am luat corect (posibil la diferenta de 2-3 ore, nu la ora fixa sad ).
Din cate stiu eu ar fi trebuit sa fiu protejata toata perioada asta. E posibil sa fie doar o dereglare din cauza ca am unit foliile sau sa ma astept la surprize?

multumesc anticipat pentru sfaturi

Ultima oara a fost editat de alexutzza (2009-07-21 19:48:08)

#2 2009-07-22 00:10:16

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Dereglare?

este o dereglare ca ai unit foliile...si eu patesc asta chiar acum...si nu am luat decat o saptamana in plus...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-07-22 18:43:15

alexutzza
New member
Inregistrat: 2006-04-23

Merci pt raspuns (parca ma mai linistesc putin...)
Sper sa fie asa cum zici tu big_smile
Oricum imi fac maine un test, ca sa fiu sigura...

#4 2009-07-23 13:04:42

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

mai degraba e o dereglare. eu iau pstile tot de vreo 5 ani dar nici nu ma gandesc sa unesc folii chiar daca imi vine in vacanta - de asta exista ob. o singura data am inceput folia cu o zi mai devreme pentru a imi schimba ziua dar nu am avut probleme.

Si nici nu iau pastilele la aceasi ora - ci mereu inainte de culcare - care difera de la 12 - 2 dim. si asta de la inceput. si nu am avut surprize.

asa ca stai linistita.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.