|
Nu esti logat.
Pauza contraceptive -> lipsa menstra#1 2009-07-23 12:56:42
pauza contraceptive -> lipsa menstraBuna ziua tuturor! Offline #2 2009-07-23 12:57:52
Re: pauza contraceptive -> lipsa menstraDaca le-ai luat corect si testele sunt negativ nu ai de ce sa te ingrijorezi, se mai intampla... vezi cum e si luna viitoare si daca tot nu vine, mergi la medic sa ti le schimbe Offline #3 2009-07-23 13:07:08
Re: pauza contraceptive -> lipsa menstraProbabil ca asa o sa fac pentru ca momentan nu cred ca am ce sa fac altceva. Dar sincer linistita tot nu prea pot sa stau. E prima data cand patesc asa ceva si chiar nu stiu ce sa cred. Nu am avut niciodata probleme. Inainte sa iau AC imi venea cat de cat regulat. Aveam dureri dar nu exagerate. De cand am inceput AC stiam exact ziua cand imi vine si chiar si momentul zilei. De fiecare data la fel. Acum e prima oara cand patesc asa ceva si sincer m-am cam speriat. Ma gandesc daca nu cumva e si din cauza stresului. In ultima luna cel putin am avut parte de stres si neodihna dar astea au trecut acuma. Sper ca dupa ce le termin pe acestea sa imi vina sa nu trebuiasca sa le schimb pt ca sunt chiar multumita de Logest. Mi-au fost indicate de medic si nu am avut deloc probleme cu ele. Tot ce pot sa fac e sa astept. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|