|
Nu esti logat.
Cand incep iar?#1 2007-06-27 20:37:37
cand incep iar?buna! am si eu o nelamurire. in urma indicatiilor primite la planning,dupa 6 luni in care am luat marvelon,fara absolut nici o problema cat de mica, am facut pauza o luna. am asteptat sa imi vina,ca sa incep iar pastilutzele, dar nu mi-a venit (am facut test,e totul ok). a mai trecut inca o luna si fi trebuit sa imi vina zilelea astea. dar in locul sangerarii normale, a aparut un fel de secretie inchisa la culoare, maroniu-roscat, si in cantitati f mici. teoretic,sambata ar trebui sa incep folie noua, ce sa fac? nu prea am timp sa ajung la planning,sunt in focuri cu examenele... Offline #2 2007-06-27 20:50:18
Re: cand incep iar?da ce ti-a trebuit tie pauza...daca totul era ok? acum ai dereglat nitel. Offline #3 2007-06-27 20:51:45
Re: cand incep iar?da,dar nu stiam ca pauzele sunt inutile ...asa mi-a zis tanti de la planning: la 6 luni de pastilutze una pauza,sau la un an doua luni pauza marea intrebare e ce fac de acum incolo?? sa incep folia cum ar fi trebuit daca nu faceam pauza,adica sambata? Ultima oara a fost editat de bigshinywings (2007-06-27 21:31:16) Offline #4 2007-06-27 22:54:12
Re: cand incep iar?si eu am facut pauza o luna dupa vreo 4 luni de cand incepusem sa le iau si urmatoarea luna am inceput o noua folie in prima zi de ciclu...si totul e ok. Offline #5 2007-06-28 11:02:38
Re: cand incep iar?daca zici ca au un test negativ si stii ca nu ai avut contacte sexuale cu risc, incepe-le. se poate ca sangerarea aia ciudata sa fi fost menstruatie. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-28 11:04:08
Re: cand incep iar?ca veni vb. de pauze inutile............... merit o bataie aia merit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|