|
Nu esti logat.
Firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..#1 2007-06-28 02:01:26
firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..de cand mi`am inceput viata sexuala(aprx 1 an jumate), mi s`a modificat flora vaginala. Ultima oara a fost editat de oana86 (2007-06-28 02:01:47) Offline #2 2007-06-28 08:01:18
Re: firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..Mergi si fa-ti o lama, vezi daca iese candida. Si iti va zice exact si ce e cu secretia aia. #3 2007-06-28 08:08:51
Re: firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..pai mi`am mai facut o data... si n`a iesit nimic:(... si nici la consult nu mi s`a spus ca as avea ceva.. Offline #4 2007-06-28 09:14:32
Re: firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..Pai du-te si mai fa acum o lama, ca poate atunci nu aveai candida, da ai facut intre timp. #5 2007-06-28 11:17:15
Re: firimituri = candida sau altceva? help doctoressa..parerea mea e ca automedicatia e o mare prostie....habar nu avem nimic de medicina...citem pe net diverse minuni, culegem impresii si pareri de la tot soiul de persoane care stiu la fel de putin ca si noi, ne punem singuri diagnostice(cel mai adesea gresite) si apoi cica ne tratam....in final, dupa ce am facut prostia, ne gindim sa vedem cum si daca o putem repara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|