|
Nu esti logat.
Am nevoie de o parere#1 2009-07-23 14:12:56
am nevoie de o parerebuna fetele...de 2 zile am o stare foarte aiurea...ma apucat dintro data cu o durere de stomac..intepaturi..dupa si putin de burta...dak stateam in picioare ma durea capoo ingrozitor si aveam o senzatie de voma..daca stateam intinsa..imi trecea..km ma ridicam km ma apuca...seara abia am dormit...transpiram des si tot asa...eu am in general dureri cu stomacu..si ma gandeam k ar putea fi de la asta..in rest nu stiu...dak ati avut ceva de genu sau stiti ceva..va rog sami spuneti si mie:* Offline #2 2009-07-23 14:30:37
Re: am nevoie de o pareremaritzu mergi la medic sa vezi ce ai..asa pe forum nu te poate lamurii nimeni 100% Love. Live. Laugh. Offline #3 2009-07-23 14:35:09
Re: am nevoie de o parerem-as duce da problema e k maine dimineata plec din tara pt 1 sapt si ceva...si asta am abia de maxim2 zile...akm numai sunt k atunci..da am un disconfort asa...o durere de stomac si o stare asa de voma Offline #4 2009-07-23 14:35:31
Re: am nevoie de o pareremaritzu ... iei anticonceptionale ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-07-23 14:35:59
Re: am nevoie de o pareremaritzu...exact ce descrii tu am patit eu azi noapte de am crezut ca mor one day we're gonna get somehow... Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-23 14:39:36
Re: am nevoie de o parereda ceva de genu ce a descris ioana...anticonceptinale am luat la inceputul lu iunie..dar decat o folie k mia dat ginecologu pt amanarea mens k plecam la mare...am luat o folie si dupa leam oprit Offline #7 2009-07-23 14:53:58
Re: am nevoie de o parerese poate sa fie o indigestie dar cum au spus si fetele noi doar ne dam cu parerea. eu mai am faze de genul asta - fara dureri de cap - dar eu am o gastrita nesuferita si de aia ma simt asa. daca urmatoarele zile de simti bine si nu mai ai probleme este ok. dar daca se mai intampla fugi la dr. bafta Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #8 2009-07-23 14:56:52
Re: am nevoie de o pareremersi de pareri fetele:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|