|
Nu esti logat.
Cin2....hsil -este vorba despre o tumoare?#1 2009-07-21 16:30:42
cin2....hsil -este vorba despre o tumoare?Acum trei luni de zile(in italia) am facut un PAP test in urma caruia am fost diagnosticata cu cin2 hsil la colul uterin iar o luna de zile in urma am fost operata.doctorii mi-au explicat ca mi-au taiat o parte din colul uterin iar pentru 28 de zile nu am putut avea contact sexual.sunt foarte confuza fiindca spitalul unde m-au operat este denumit institutul national de tumori regina elena,deci nu stiu daca si eu aveam o tumoare sau nu. Offline #2 2009-07-23 19:29:47
Re: cin2....hsil -este vorba despre o tumoare?1.da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-07-23 19:48:26
Re: cin2....hsil -este vorba despre o tumoare?probabil ti s-a facut o conizatie... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|