|
Nu esti logat.
Povestea mea medicala!!!!-2#20 2009-06-20 16:21:03
Re: Povestea mea medicala!!!!nu stiu daca l-au durut el s-a speriat ca l-a pus pe pat si ca sa vada a folosit o lampa , dar dupa ce l-am ridicat a inceptu sa rada... cred ca nu l-a durut si nici nu pot sa-l intreb daca doare sau nu ... la 2 ani nu-mi spune, din ce am intrebat asistentele inainte sa-i scoata firele ar fi ca si cum ai smulge un fir de par Offline #21 2009-06-20 16:25:08
Re: Povestea mea medicala!!!!mimoo, imi pare tare rau cand citesc prin ce treci Offline #22 2009-06-26 23:15:32
Re: Povestea mea medicala!!!!dacai ai aslo marit e probabil sa fie o infectie, eventual un strptococ in gat...dar tie ti`e la limita... #23 2009-07-23 23:14:51
Re: Povestea mea medicala!!!!M-am speriat cand am citit povestea ta. Pot spune ca sunt la fel de disperata si ca ma duc la Dr Ioan cu aceeasi dorinta imensa de a ma vindeca. Maine am programare; nu mai pot da inapoi. Am o foliculita ingrozitoare ( stafilococ auriu) care nu trece in nici un fel. Sper sa fie bine si sa gasesc rezolvarea acestei "orori". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|