|
Nu esti logat.
O intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...#1 2009-07-23 22:20:48
o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...Draga forumule, te-am obisnut deja cu intrebarile mele mai putin inteligente, dar ca sa ma justific intr-un fel, aceste intrbari imi apar in creieri din pricina paranoiei...asa...mi-a picat pastila pe jos..am gasit-o si am luat-o...ce vreau eu sa va intreb este daca e sa fie vreun stres? (stiu eu cand eram mica ca atunci cand luam pastile care se stergeau la suprafata atunci cand le atingeam si bunica imi spunea ca nu-s mai fac efectul daca e sa sterg). Din cate am vazut eu nu am sters nimic, dar mai stii.. Offline #2 2009-07-23 22:24:03
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...Eu zic ca e ok, sa nu-ti faci griji Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-07-23 22:31:53
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...totusi ..sunteti sigure? Offline #4 2009-07-23 22:50:59
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...ma nu ma dau mare stiutoare, dar sincer , e prima teorie de genu pe care o aud. si am 28 ani:D cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #5 2009-07-23 23:21:16
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...Stai linistita, miru .. Nu e ca si cum ai fi scapat-o in noroi sau ceva Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-24 01:12:20
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...e ok...mai ales daca ai cules-od e jos intreaga si nu bucati Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2009-07-24 01:15:17
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...eu ma gandeam intr`o zi ... atunci cand inghit pastila (de obicei o iau fara lichid) si mi se lipeste pe undeva prin esofag sau mai stiu eu pe unde,isi mai afce efectul? ...dar cu timpul am realizat ca e o intrebare penibila si prosteasca Dear Cupid,next time hit both ! Offline #8 2009-07-24 01:25:02
Re: o intrebare nu foarte inteligenta, dar totusi...
si eu am avut dilema asta ... ca noah paranoia lucreaza la foc continuu Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|