|
Nu esti logat.
Stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilele#1 2009-07-06 18:11:29
stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zileleDoctoressa... a ginocchio da te! Ultima oara a fost editat de Laurik (2009-07-06 18:58:32) Offline #2 2009-07-12 17:39:19
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilelelaurik, de la femigin la ginophilus si chiar la iaurt, cam orice e natural si aduce lactobacili in mediul vaginal echilibrind flora e absoolut ok... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-07-14 10:34:09
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilelenu neglija ureaplasma , lasa-o incolo de candida , ca vei scapa de ea dupa Offline #4 2009-07-14 13:12:16
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zileleVă mulţumesc mult am?ndurora! Deocamdată fac un tratament cu Cervugid (recomandat inclusiv pentru ureaplasma) şi spălături cu Bioclin. Pare să funcţioneze... După ce ?l termin, repet analizele, ?nsă la alt medic . ?ncă o dată, mulţumesc mult! Offline #5 2009-07-23 19:42:20
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zileleCervugidul fara antibiotic nu ucide microbul. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-23 19:55:36
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zilelePăi Cervugidul ARE antibiotic Oricum am terminat tratamentul, repet analizele peste 2 săptăm?ni. Merci mult! Offline #7 2009-07-23 20:07:23
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zileleARE antibiotic local. dar daca-i in uretra ce faci ? Offline #8 2009-07-24 03:08:58
Re: stafilococ si ureaplasma... plus candida cea de toate zileleBuna fetelor,am si eu o intrebare...sau poate imi raspunde doctoressa.Acum cateva zile mi a gasit la un control ginecologic stafilococul auriu.Ideea e ca eu am o iritatie fff urata pe fata de 2 ani...si cu toate tratatmentele din lume n am scapat.sa fie oare de la stafilococul auriu?Cum sa ma tratez daca eu sunt virgina?Dr mi a prescris o reteta cu antibiotic...ceva gen ovule,numai ca sunt ca niste betisoare pe care o sa mi le puna el...pt a ''omori'' stafilococul.Of...si inca o problema:am ciclu neregulat dar nu pot lua anticonceptionale pt ca am varice.ce sa iau?va pup si astept un raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|