|
Nu esti logat.
Balonari dese#1 2009-07-21 18:46:24
Balonari deseDaca mai este vreu topic cu asta imi cer scuze anticipat. cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #2 2009-07-22 11:12:17
Re: Balonari deseai mai degraba probleme cu sistemul digestiv decat cu ovarele...bei cumva apa minerala? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-22 20:47:40
Re: Balonari desenu , chiar deloc si ma feresc de ea. nu maninc nici chipsuri si nici nu beau acidulat nici macar suc. si eu m-am gandit la digestie ca acolo ar fi probleme, dar citesc aici la fete ca ele au avut chisturi, si ma inchipui doamne -fereste... cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #4 2009-07-23 09:15:33
Re: Balonari desenu iti face probleme , eu zic sa iei ceva pt reglarea digestiei si a tractului interstial , dar ceva natural , sa nu iriti colonul Offline #5 2009-07-23 13:01:33
Re: Balonari desemai degrada cred ca balonarea ta provine da la alimentatia haotica. am o colega la birou care a avut aceasi problema. dar de vreo doua luni (in care si-a adus pachetelul si mananca cum trebuie si cand trebuie) nu mai are nici o problema. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-23 14:01:07
Re: Balonari dese
ada, in cata apa trebuie diluata lingurita aia? cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #7 2009-07-23 14:51:09
Re: Balonari dese pai eu diliez o lingurita intr-un pahar cu apa. Dar nu se dilueaza complet si dupa ce am baut primul pahar mai adaug putina apa si il dau pe gat. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #8 2009-07-23 15:19:35
Re: Balonari deseo sa incerc acasa diseara daca mai am senzatia de balonare. multam mult! cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #9 2009-07-24 21:11:28
Re: Balonari desena ca am facut si asta ci bicarbonatul. nu stiu daca este efectul placebo dar parca parca un pic sa zic ca ma simt mai libera, dar totusi am burtica umflata. nu e vb de sarcina, n-are cum. ce naspa e cu noi femeile. cate trebuie sa induram cu toate!!!!!!!!!!!!! cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|