homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Balonari dese

#1 2009-07-21 18:46:24

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

Balonari dese

Daca mai este vreu topic cu asta imi cer scuze anticipat.
Problema este simpla: de foarte multe ori dupa masa ma balonez ingrozitor. Serviicul e de asa natura incat mai mereu maninc numai pe la 4-5 dupa amiaza prima masa, pe timpul zilei ciugulesc prostii de genul: biscuiti, saratele, covrigi, etc. Beau foarte multe lichide, apa mai percis si ma simt balonata si daca nu merg la baie dupa mai multe ppahare. Acum eu nu mi-as fi facut probleme daca nu as fi citit p-aci ca unele fete dupa astfel de balonari au avut chisturi la controlul gineco. Eu am fost la control pe 13.07 si nu mi-a zis dna doctor de niciun fel de chist, am primit tratament pt metroanexita si gardnerella, pe care l-am terminat duminica 19.07. Aceste balonari nu le am chiar zilnic, dar foarte frecvent. sa fie din cauza faptului ca am un regim alimentar tare prost? Sau sunt suspecta de chisturi ovariene, care repet nu s-au vazut in urma cu o saptamana la ecograful transvaginal (cred ca asa il cheama).

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#2 2009-07-22 11:12:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Balonari dese

ai mai degraba probleme cu sistemul digestiv decat cu ovarele...bei cumva apa minerala?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-07-22 20:47:40

ioanafbr
New member

nu , chiar deloc si ma feresc de ea. nu maninc nici chipsuri si nici nu beau acidulat nici macar suc. si eu m-am gandit la digestie ca acolo ar fi probleme, dar citesc aici la fete ca ele au avut chisturi, si ma inchipui doamne -fereste...

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#4 2009-07-23 09:15:33

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu iti face probleme , eu zic sa iei ceva pt reglarea digestiei si a tractului interstial , dar ceva natural , sa nu iriti colonul

#5 2009-07-23 13:01:33

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

mai degrada cred ca balonarea ta provine da la alimentatia haotica. am o colega la birou care a avut aceasi problema. dar de vreo doua luni (in care si-a adus pachetelul si mananca cum trebuie si cand trebuie) nu mai are nici o problema.
Si eu sunt balonata din cand in cand si dr. mi-a recomandat carbune medicinal sau bicarbonat (o lingurita fara varf dizolvata in apa)

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Publicitate

loading...

#6 2009-07-23 14:01:07

ioanafbr
New member

ada2910 a scris:

mai degrada cred ca balonarea ta provine da la alimentatia haotica. am o colega la birou care a avut aceasi problema. dar de vreo doua luni (in care si-a adus pachetelul si mananca cum trebuie si cand trebuie) nu mai are nici o problema.
Si eu sunt balonata din cand in cand si dr. mi-a recomandat carbune medicinal sau bicarbonat (o lingurita fara varf dizolvata in apa)

ada, in cata apa trebuie diluata lingurita aia?
desi sincera sa fiu, daca bicarbonatul creste, nu cumva exista riscul sa imi provoae gaze?
nu de alta da sa nu evacuez biroul.... big_smile

#7 2009-07-23 14:51:09

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

lol  pai eu diliez o lingurita intr-un pahar cu apa. Dar nu se dilueaza complet si dupa ce am baut primul pahar mai adaug putina apa si il dau pe gat.
Pai asta e si idea sa iti provoace gaze si sa scapi de presiune. Eu merg in baie daca sunt la birou si incerc sa fiu cat de discreta posibil, dar eu zic ce merita ca in 5 min scap de presiunea aia sacaietoare si ma simt minunat.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#8 2009-07-23 15:19:35

ioanafbr
New member

o sa incerc acasa diseara daca mai am senzatia de balonare. multam mult!

#9 2009-07-24 21:11:28

ioanafbr
New member

na ca am facut si asta ci bicarbonatul. nu stiu daca este efectul placebo dar parca parca un pic sa zic ca ma simt mai libera, dar totusi am burtica umflata. nu e vb de sarcina, n-are cum. ce naspa e cu noi femeile. cate trebuie sa induram cu toate!!!!!!!!!!!!! skitarg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.