homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina, la cat timp dupa anticonceptionale?

#1 2009-07-23 20:05:33

Tatiana Dragu
New member
Inregistrat: 2009-07-17

sarcina, la cat timp dupa anticonceptionale?

Va rog frumos, un raspuns. Dupa Diane 35, de exemplu, la cat timp este recomandabil sa ai o sarcina?  Auzisem lucruri despre caracterul efeminat pe care-l pot da acestea viitorului baietel. Despre asta si despre alte probleme pe care le-ar putea cauza contraceptivele sarcinii, va rog mult sa-mi raspundeti.

Eu am renuntat candva la o sarcina numai pt ca am ramas in timp ce luam Yasmin (probabil gresisem in administrare)...

#2 2009-07-23 21:31:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: sarcina, la cat timp dupa anticonceptionale?

teoretic medicii zic ca nu afecteaza cu nimic, poti sa te apuci de facut copii imediat ce ai terminat cu pastilele (si chiar daca ai ramas in timpul lor, pt ca nidarea se produce cam la 2 sapt de la contact si, preactic, bebe inca nu se hraneste din sangele tau....)

dar atatia alti terapeuti (si chiar o parte din medici) sustin ca, la fel cum organismul are nevoie de o perioada de "acomodare" cu AC, la fel are nevoie de o perioada de timp pt a se dezobisnui de ele... eu mai degraba merg pe varianta asta... mi se pare mai logica, nu m-as apuca de facut copii imediat dupa AC... unii zic 2 luni, altii 6.... alegei si voi smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2009-07-24 08:36:00

Tatiana Dragu
New member

Multumesc Katami...  As fi vrut sa stiu daca cineva a mai auzit de teoria cu efeminarea eventualului baietel din burta  si care ar fi teoria actiunii acestora... Banuiesc ca estrogenii si alte substante din ac  au o influenta...

#4 2009-07-24 11:46:28

katami
Platinum member

eu asa auzisem ca si mancarea de supermarket e plina de hormoni fem... si adevaru' e ca daca ma uit la "barbatii bine" din ultima generatie, care cre' k stau in fata oglinzii mai mult ca mine lol tind sa cred asta.

cred ca poate fi valabil si ce zici tu... de aia spuneam ca mai sfanta e o pauza de cateva luni....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2009-07-25 00:03:38

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

3 luni o fi suficient? rodnar

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-07-25 00:08:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

blue! big_smile asa ai de gand sa ne anunti lol
eu zic ca e suficient tongue

#7 2009-07-25 00:10:44

blueeyes
Platinum member

Pai inca nu am ce sa anunt lol O sa fie 3 luni dupa inca 3 luni de Yasmin, deci sper sa ma apuc de bebe cam peste 6-7 luni. Daca am noroc de Craciun anul viitor imi aduce Mosul un cadou frumos frumos big_smile

patfierbinte      sjuk     

#8 2009-07-25 00:24:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pai atunci spor la treaba big_smile

#9 2009-07-25 08:50:49

Tatiana Dragu
New member

sa inteleg ca in alea 3 luni folositi ovule si metode de bariera...

#10 2009-07-25 11:04:05

blueeyes
Platinum member

Nush ce sa folosesc - medicul de pe sfatulmedicului.ro mi-a zis ca nu e nevoie de nici o 'pauza' intre intreruperea anticonceptionalelor si conceptie... Cred ca o sa-mi gasesc un medic gineco la mine in oras, sa vedem ce parere are.

patfierbinte      sjuk     

#11 2009-07-25 15:41:30

katami
Platinum member

blueeyes a scris:

Nush ce sa folosesc - medicul de pe sfatulmedicului.ro mi-a zis ca nu e nevoie de nici o 'pauza' intre intreruperea anticonceptionalelor si conceptie... Cred ca o sa-mi gasesc un medic gineco la mine in oras, sa vedem ce parere are.

cam toti medicii au aceeasi parere... ca poti sa te apuci imediat.... dar...........

noi in alea 6 luni de pauza pe care le-am facut pana s-a hotarat bebe singur sa apara am folosit metoda calendarului combinata cu prezervativ... adica foloseam prez doar in perioada de mijloc a ciclului (si uite asa, bebe ne-a arata ca e mai destept ca noi si a aparut in ziua 23 din 23 a ciclului meu lol )

#12 2009-07-25 17:27:49

blueeyes
Platinum member

Si eu ma gandeam la exact aceasta metoda lol Care se pare ca e destul de proasta, din moment ce tu ai deja burticutza. Dar nu-i bai, asta e si scopul big_smile

patfierbinte      sjuk     

#13 2009-07-25 18:27:08

katami
Platinum member

blueeyes a scris:

Si eu ma gandeam la exact aceasta metoda lol Care se pare ca e destul de proasta, din moment ce tu ai deja burticutza. Dar nu-i bai, asta e si scopul big_smile

pai nu? rotfl

(mie mi-e groaza de ce ma fac dupa ce nasc.... in ideea in care al meu, si asa reticent la metoda.... de acum e claaar ca nu mai pup asa ceva lol )

#14 2009-07-25 20:08:19

blueeyes
Platinum member

lol

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.