|
Nu esti logat.
De cand?#1 2007-06-26 22:17:03
De cand?Martia trecuta am terminat antibioticul, deci incepand de azi sunt protejata? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-06-26 22:23:26
Re: De cand?dragoste_cu_nabadai esti protejata dupa ce inghiti 7 pastile, deci azi e a 7-a..si aproximativ dupa 4 ore de cand o iei..esti safe cred eu My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-06-26 22:26:51
Re: De cand?multumesc.nici eu nu cred dar mai astept pareri. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2007-06-27 13:24:18
Re: De cand?codeina nu scade efectul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-28 14:35:02
Re: De cand?siropul eurespal ce contine clorhidrat de fenspirida diminueaza efectul pastilelor? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-28 14:39:54
Re: De cand?nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-28 14:53:29
Re: De cand?multumesc "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|