homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmine intarziere menstruatie?

#1 2009-07-29 17:24:08

coryna_elena
Membru
Inregistrat: 2009-07-29

Yasmine intarziere menstruatie?

Am si eu o problema:( .Luna trecuta am inceput primul blister Yasmine.L-am luat din prima zi de menstruatie,dar deja l-am inceput pe al doilea ieri si inca nu mi-a venit menstruatia.De obicei este ca un ceas la mine.in saptamana de pauza insa am avut o scurgere maronie vreo 2 zile.Oare sunt insarcinata?

#2 2009-07-29 18:34:58

pisic
New member
Inregistrat: 2009-07-28

Re: Yasmine intarziere menstruatie?

coryna_elena a scris:

Am si eu o problema:( .Luna trecuta am inceput primul blister Yasmine.L-am luat din prima zi de menstruatie,dar deja l-am inceput pe al doilea ieri si inca nu mi-a venit menstruatia.De obicei este ca un ceas la mine.in saptamana de pauza insa am avut o scurgere maronie vreo 2 zile.Oare sunt insarcinata?

eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji...majoritatea anticonceptionalelor au in prospect ca si reactii adverse trecuta posibilitatea dereglarii ciclurilor... poti apela la un test de sarcina insa eu cred ca este totul in regula... smile

#3 2009-07-29 18:36:47

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: Yasmine intarziere menstruatie?

daca le-ai luat corect nu ai cum sa fi insarcinata
scurgerea aia maronie din pauza a fost menstruatia ta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.