homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure-5

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure

#77 2009-07-30 12:19:57

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure

Si eu am fost inca de pe vremea cand eram minora, mi-a prescris chiar si anticonceptionale smile

Dragostea nu se stă, se face.

#78 2009-07-30 12:20:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

pc_cutsa a scris:

Bai io sunt minora lol si am fost de vreo 4 ori la ginecolog .. lol nu inteleggg topicull ..

Unde,unde? Ca si eu luna asta tre' sa ajung,si acum chestia asta m-a descurajat complet....

#79 2009-07-30 12:34:44

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

cand aveam 16 ani am fost al gineco si neinsotita. so se poate...
mai nou cand ma duc la farmacie si cer o cutie de anti farmacista ma intreaba daca au fost prescrise de catre medic ii raspund afirmativ si ea imi zice "data viitoare sa veniti cu reteta". smile

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#80 2009-07-30 12:43:23

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Am semnat si eu petitia ....dar ca fapt divers eu am mers la ginecolog fara mama la 17 ani ...la vremea aia am avut o candida care apoi a recidivat in altceva ca nu am efectuat tratamentul corespunzator...si ambele tratamente le-am facut gratuit (asa era la vremea aceea ..pana la 18 ani erau gratuite medicamentele pe partea de gineco)..dar ginecologul la care am fost eu era unul pt copii la policlinica la orl....nu stiam ca este ilegal , probabil acuma o fi fost vreo lege noua...nuj ....acum 8 ani se intampla ce scriu eu aici

Si ca sa fiu on-topic , orice fata-femeie are dreptul la informare....sincer nu stiu cu ce s-ar schimba lucrurile cu petitia asta ...eu am beneficiat de tratamente si chestii dar nici un doctor peste ani cand am intrebat ce inseamna rezultatele de pe hartia de analiza nu avrut sa imi spuna numele infectiei...tot de la Doctoressa le-am aflat acum 2 sau 3 ani cand am fost prima data la consult la dansa..toti doctorii imi spuneau ca au fost niste "infectii"...asa ca ....

#81 2009-07-30 12:57:48

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

Am comentat in felul urmator afirmatia Laurei cum ca pilulele nu ofera protectie din prima luna : "dar afirmatia aia cu litere mari nu e corecta!!! pilulele contraceptive ofera protectie din prima luna de administrare!"
Raspunsul :"Laura- Unele. Cele mai multe metode (eu personal cred ca toate indiferent de prospect)nu protejeaza in prima luna de administrare. Efectul, adica adormirea ovarelor, tine de la corp la corp, pacienta, la pacienta. Cred ca orice femeie ce ajunge la medic si incepe un astfel de tratament se intereseaza ce pastila inghite zilnic si citeste prospectul, iar in prima luna nu se culca pe o ureche?..totusi"
Am ramas neutral

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

Publicitate

loading...

#82 2009-07-30 13:05:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Unde scrie chestia asta?

#83 2009-07-30 13:06:56

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

pe site-ul ei profadesex.com

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#84 2009-07-30 13:26:31

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai eu trebuia sa fiu gravida in 7 luni deja big_smile

#85 2009-07-30 22:20:05

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Apropo de petiţia asta, eu n-aş trage prea mari speranţe... mi se pare că este reprezentarea perfectă a vorbei rom?nului "c?inii latră, căruţa trece.."  roll

Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-07-30 22:20:26)

#86 2009-07-31 13:09:21

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

nu poti merge la gineco fara parinti sau tutore daca esti minora?nu stiam asta...stiam ca nu poti face intrerupere de sarcina sau alta operatie complicata..oricum cred ca cele care nu merg la gineco nu merg din rusine sau comoditate.am auzit face gen "vai sa ma urce medicu cu cracii in sus".poate ar fi mai bine daca ar face niste campanii de informare.am facut educatie sexuala in liceu si ne-a explicat drumu parcus de spermatozoid pana la ovul..dar ceva de niste cabinete de planning, ce sa faci daca ramai insarcinata etc nu s-a spus nimic

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#87 2009-07-31 13:17:32

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

minorele pot merge la ginecolog si fara parinti..dar nu este legal..sunt multe cazuri in care minorele au facut si avorturi fara stirea parintilor..Probabil ca daca ar fi mai multa educatie sexuala nu sa-ar ajunge aici.Sunt de parere ca ar fi bine sa se aprobe aceasta lege..pentru ca majoritatea fetelor isi incep viata sexuala inainte de 18 ani..evident fara ca parintii sa stie..si daca tot au facut-o macar sa o faca cu cap..si sa aiba posibilitatea sa isi faca analize si tot ce au nevoie

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2009-07-31 13:18:12)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.