|
Nu esti logat.
Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure-5
#77 2009-07-30 12:19:57
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureSi eu am fost inca de pe vremea cand eram minora, mi-a prescris chiar si anticonceptionale Dragostea nu se stă, se face. Offline #78 2009-07-30 12:20:48
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singure
Unde,unde? Ca si eu luna asta tre' sa ajung,si acum chestia asta m-a descurajat complet.... Offline #79 2009-07-30 12:34:44
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singurecand aveam 16 ani am fost al gineco si neinsotita. so se poate... 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #80 2009-07-30 12:43:23
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureAm semnat si eu petitia ....dar ca fapt divers eu am mers la ginecolog fara mama la 17 ani ...la vremea aia am avut o candida care apoi a recidivat in altceva ca nu am efectuat tratamentul corespunzator...si ambele tratamente le-am facut gratuit (asa era la vremea aceea ..pana la 18 ani erau gratuite medicamentele pe partea de gineco)..dar ginecologul la care am fost eu era unul pt copii la policlinica la orl....nu stiam ca este ilegal , probabil acuma o fi fost vreo lege noua...nuj ....acum 8 ani se intampla ce scriu eu aici Offline #81 2009-07-30 12:57:48
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureAm comentat in felul urmator afirmatia Laurei cum ca pilulele nu ofera protectie din prima luna : "dar afirmatia aia cu litere mari nu e corecta!!! pilulele contraceptive ofera protectie din prima luna de administrare!" Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline Publicitateloading...
#82 2009-07-30 13:05:21
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureUnde scrie chestia asta? Offline #83 2009-07-30 13:06:56
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singurepe site-ul ei profadesex.com Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #84 2009-07-30 13:26:31
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singurePai eu trebuia sa fiu gravida in 7 luni deja Offline #85 2009-07-30 22:20:05
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureApropo de petiţia asta, eu n-aş trage prea mari speranţe... mi se pare că este reprezentarea perfectă a vorbei rom?nului "c?inii latră, căruţa trece.." Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-07-30 22:20:26) Offline #86 2009-07-31 13:09:21
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singurenu poti merge la gineco fara parinti sau tutore daca esti minora?nu stiam asta...stiam ca nu poti face intrerupere de sarcina sau alta operatie complicata..oricum cred ca cele care nu merg la gineco nu merg din rusine sau comoditate.am auzit face gen "vai sa ma urce medicu cu cracii in sus".poate ar fi mai bine daca ar face niste campanii de informare.am facut educatie sexuala in liceu si ne-a explicat drumu parcus de spermatozoid pana la ovul..dar ceva de niste cabinete de planning, ce sa faci daca ramai insarcinata etc nu s-a spus nimic Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #87 2009-07-31 13:17:32
Re: Petitie pt ca minorele sa aiba dreptul de a merge la ginecolog singureminorele pot merge la ginecolog si fara parinti..dar nu este legal..sunt multe cazuri in care minorele au facut si avorturi fara stirea parintilor..Probabil ca daca ar fi mai multa educatie sexuala nu sa-ar ajunge aici.Sunt de parere ca ar fi bine sa se aprobe aceasta lege..pentru ca majoritatea fetelor isi incep viata sexuala inainte de 18 ani..evident fara ca parintii sa stie..si daca tot au facut-o macar sa o faca cu cap..si sa aiba posibilitatea sa isi faca analize si tot ce au nevoie Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2009-07-31 13:18:12) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|