|
Nu esti logat.
Viata sexuala dupa avort#1 2007-06-14 21:14:06
Viata sexuala dupa avortBuna, acum o saptamina am facut un avort prin aspiratie (era o sarcina de 3 saptamini). Asta s-a intimplat la o clinica in Canada, iar cei de aici mi-au dat o lista din care reiese ca pot avea contact sexual dupa numai o saptamina, iar ciclul o sa revina dupa 4-7 saptamini. Din cite am citit legat de acest subiect, perioda de asteptare era de 6-8 saptamini. De ce aici este de doar o saptamina? Controlul ginecologic este recomandat la 3 saptamini dupa avort, deci dupa reinceperea contactelor sexuale. Offline #2 2007-06-14 21:19:51
Re: Viata sexuala dupa avortam cautat pe aici pe forum si am gasit un topic - "dupa avort...." in care doctoressa zicea ca minim 3 sapt dupa avort trebuie abstinenta. Ultima oara a fost editat de ivy (2007-06-14 21:20:07) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-06-14 21:36:51
Re: Viata sexuala dupa avortPai tocmai asta ma intriga, diferenta dintre o saptamina, cit mi s-a spus aici, si minimul gasit pe forum. Offline #4 2007-06-14 21:44:01
Re: Viata sexuala dupa avorteu zic sa ast vreo 3 sapt...nu cred ca e mult dupa o astfel de experienta! Offline #5 2007-06-15 11:57:32
Re: Viata sexuala dupa avortantoanela, nu stiu exact tehnica de avort in canada si nici virsta minima la care se face....important e ca atit de repede dupa avort exista riscul retentie de singe in cavitatea uterina si de infectie ulterioara....sigur, tehnica aspirativa reduce mult acest risc....sunt sigura ca medicii de acolo stiu ce vorbesc.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-15 16:10:20
Re: Viata sexuala dupa avortMultumesc mult pentru raspuns. Virsta minima nu o stiu nici eu, fiindca in cazul meu nu se punea problema (26 ani). Offline #7 2007-06-29 16:32:33
Re: Viata sexuala dupa avortLa noi se practica tehnica prin aspiratie? daca da, unde? si care sunt tarifele? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|