homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stres, griji, oboseala, nervi...-2

#20 2009-07-31 16:27:37

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: Stres, griji, oboseala, nervi...

eu cand simt ca ma streseaza ceva, situatia in sine poate...sau asa...cate o  toana,...imi iau barbatul in masina....conduc cu 100 la ora tummenupp ....si apoi ne oprim un weekend pe undeva...si ma descarc la greuuuuuuuuuu sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-31 16:28:13)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#21 2009-07-31 18:04:43

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

_yohana_ a scris:

eu trebuie sa plang sa ma descarc lol sunt o persoana care se agita foarte repede si trebuie sa am langa mine pe cineva care e mult mai calm,sa pot vorbi si sa ii zic tot ce am pe suflet smile in rest...cred ca totul pleaca din subconstient.

asa si eu....si knd is nervoasa tre neaparat sa am ceva sa rontai,sau dulciuri k dak nu nu`i bine lol

Love.  Live. Laugh.

#22 2009-07-31 18:08:50

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

shopping fetelor!te scapa de orice:))).la mine merge:)))

eu,tu si restul lumii...

#23 2009-07-31 18:10:07

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

aaa da bine zici hjarta de aia am uitat lol asa ni se rez toate problemele chicot

Love.  Live. Laugh.

#24 2009-07-31 18:10:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

aoleu, cum am uitat de shopping ?  bang  corect !

Publicitate

loading...

#25 2009-07-31 18:23:51

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

sau o baitza relaxanta hjarta hjarta

#26 2009-07-31 18:28:20

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

carmen_21 a scris:

cum le alungam? disperat
cred ca toti avem probleme- mai mici sau mai mari-care ne complica viata,uneori nu ne lasa sa dormim, devenim irascibili, ingandurati, pesimisiti...
propun sa ne scriem aici supararile, ingrijorarile si sa dam "retete" pt a trece cu bine de asemena momente
pe mine una, la momentul actual ma streseaza facultatea... faptul ca astept rezultatele de nu stiu cat timp, vreau sa scap odata, sa stiu ca sunt inscrisa...  hmm
si ma rog, mereu mai apare cate ceva... adica sunt convinsa ca atunci cand o sa se termine cu asta, va veni altceva
eu sunt o persoana mai agitata, nu pot sta linistita sa nu ma gandesc, sa nu fac presupuneri...

asa ca povestiti ce va framanta... de bani, de iubit, de prieteni...
probabil stiti ca stresul poate provoca o gramada de boli,asa ca tb eliminat big_smile

vai vai park suntem surori..si eu-s la fel k tn , ma stresez mai din orice, cel putin facultatea ma streseaza la maxim, a si viitorul incert din Romania...knd sunt f stresata incerc sa vb cu mami sau cu iubi si ma ajuta sa ma mai linistesc..o alta varianta : ma rog la Doamne Doamne, El tot timpul ma ajuta...stiu si eu k  stresul nu e bun si knd vad k o iau razna incerc sa ma autocalmez si sa merg pe premisa ce o fi o fi

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#27 2009-07-31 18:41:23

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Idee topicului cred ca era..cum sa alungam stresul, oboseala. lol  am cam deviat...
Anyway,
- shoppingul da, e relaxat cand ai 90-60-90 si un Master Card plin rotfl
- baia cu spuma + muzica pe fundal ma relaxeaza, dar nu atat de mult
- plimbari lungi si interminabile, singura sau cu cea mai buna prietena
- leaganul, cand sunt stresata/nervoasa ies in parc, seara( 11-12)..si ma dau in leagan, imi bag castile in urechi si 2 ore nu ma mai dau jos din leagan music  e extraordinar de relaxant
- desenele animate (nu degeaba butoanele 1,2,3 ale telecomenzii mele sunt ocupate cu Jetix, Minimax si Cartoon)..sunt printre putinele lucruri bune de la tv. Fara crime, fara violuri, fara infractiuni. Aberatii, doar aberatii. lol
- daca mai imi vi in cap, o sa mai scriu  big_smile

when the pomp lights up,you shoot.

#28 2009-07-31 19:54:22

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Jessie a scris:

Eu sunt genul de om care isi face griji din orice si se streseaza chiar si din cele mai mici fleacuri existente pe pamantul acesta, in concluzie nu are sens sa scriu exact ce anume ma streseaza pt simplul motiv ca sunt atat de multe incat nu cred ca mi-ar incape pe toata pagina de forum. lol

Amin for that ... sad

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#29 2009-07-31 21:03:47

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

offf, fetelor.. a venit topicul asta exact intr-o perioada cand sunt cu moralul si cu psihicul la pamant.. simt ca explodez de atatea griji si probleme...  butter
sunt super stresata ca tocmai am terminat facultatea , tre sa dau licenta, apoi rezidentiat, dzeu stie ce - oi lua la specialitate, sau daca voi lua, caci am ramas ff in urma cu materia...    bang
pbl financiare m-au coplesit, la fel si cele pe care le am cu mama , si nu de ieri de azi, ci de un an de zile scandaluri la cateva zile...   mai intervin si pbl cu prietenul, relatie care am impresia ca se cam deterioreaza, insa numai eu vad asta, el nu.... 
de o gramada de timp traiesc intr-un stress continuu, iar in ultimele  10 zile, n-a fost zi de la dzeu sa nu plang, sa ma dau de ceasul mortii ca "de ce mie toate astea"...
ma simt f nasol..  si nici nu prea vad ce sa fac...
am iesit o data la shopping, o data la cumparaturi.. insa mai mult n-am ce...  prieteni eu nu prea am..   prietena care mi=e ceva mai apropiata e plecata din tara pana la sf lui septembrie, iar prietenul meu, la fel, insa revine maine...   
de plimbat singura nu-mi vine deloc... 
eu ce fac?  pai stau f mult in pat , si plang pana adorm.. ma trezesc din cauza unor cosmaruri, mai plang, si iar in pat.. si asa sunt de zile bune..   depresie in toata regula...   nu prea as vrea sa apelez la medicatie antidepresiva, dect in ultima instanta.. mai nasol e ca nu ma pot concentra deloc asupra invatatului, si mi-e frica ca-mi voi rata viitorul.. sad
la tv nu-mi vine sa ma uit, nici o carte sa citesc..
sunt varzaaaaaa   grater  grater

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#30 2009-08-01 00:34:32

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

doamne hestia,cat vrei sa mai traiesti asa?
pune mana si uita-te la un film ceva, ca nu esti pe moarte sa traiesti numai cu somn si plans...
sunt altii cu probleme mult mai mari si gasesc forta sa treaca peste ele, ies, se plimba, se joaca,gatesc...
eu mi am facut jurnal-in calculator,e mai sigur- si "torn" acolo tot ce simt, pun poze, povestesc chestii frumoase din viata mea, etc
poate va ajuta big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#31 2009-08-01 01:36:07

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

da, e adevarat ca sunt altii cu probleme si mai mari  decat mine, sunt absolut constienta de asta, insa cand sunt in momentele dificile, atunci cand totul mi se pare negru, ca nimic nu merge cum mi-as dori eu sa mearga, atunci mi-e f greu...
ma simt extrem de singura... sad
e adevarat ca ar trebi sa ies din casa, insa mie nu-mi vine.  nu ies cu zilele, 3-4.. sad

Ultima oara a fost editat de hestia (2009-08-01 01:37:27)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#32 2009-08-01 02:07:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu scutur din picior foarte foarte repede, sau ma culc. Din picior scutur de nervi, nu cred ca ma relazeaza cine stie ce. Oricum am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa confrunt fiecare lucru atunci cand intervine, ca sa nu treabuiasca sa rezolv mai multe chestii de-odata. Sansele sa ma enervez sunt mai mici asa, si stresul scade si el.

#33 2009-08-01 02:22:14

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu nu ma necajesc cu adevarat decat pt o singura chestie, un singur motiv. dar si pt ala m-am necajit ani buni de zile, constant. in rest, mi-am format un fel de sistem de auto-aparare. orice lucru se intampla, merg pe ideea ca daca ma stresez sau ma agit, oricum nu se rezolva mai repede sau mai bine. lumea din jurul meu are deobicei impresia ca sunt miserupista, si chiar nu sunt deloc, dar daca incep sa plang sau sa disper sau sa ma agit, chiar nu schimb nimic, nu ajuta la nimic.
cum scap de ACEL motiv de suparare/tristete? temporar cu mult somn si uneori cu calmante. pe termen lung inca nu am gasit formula, dar sunt pe drumul cel bun smile incerc sa imi schimb modul de a gandi, ma gandesc ca in viata se intampla chestii mult mai nasoale decat asta, ma gandesc ca lumea nu se opreste in loc pt durerea mea, si daca continui cu plans si tristete incep sa ii enervez pe ceilalti, iar mie sa mi se faca scarba de toata situatia...si ma gandesc ca trec ani buni, sau luni, sau saptamani pe langa mine degeaba...in loc sa fac ceva bun sau constructiv in timpul ala. deci.. la mine tine mai mult de psihic, de auto-sugestie, de auto-educare.
pentru chestii minore dorm, ma plimb aiurea cu masina, click`uiesc forumul smile , ma mai uit la un serial...

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.