homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prostie omeneasca ... ce parere aveti?-2

#20 2009-08-02 08:06:04

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: prostie omeneasca ... ce parere aveti?

cand ai zis ca ai incredere in iubitul tau,ai zis totul.
si atunci de ce te mai stresezi?asta urmareste ea,sa iti faca rau,nu'i da satisfactie.
ziceai ca il tot cauta....adica il suna sau ii trimite mesaje?el ar trebui sa nu'i raspunda   la telefon(nici u),sa nu'i rasp la mesaje...cand va vedea ca nu'i merge nicicum,va renunta.

#21 2009-08-02 12:56:52

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai uite, vezi? daca aio incredere in el, de ce te-ai stresat aiurea sa ii trimiti mesaje?
Eu daca eram in locul tau, sa o fac sa se simta prost ii trimiteam un singur mesaj in care ii spuneam ca nu are sanse... poate doar daca isi face un lifting ceva  rotfl
Iti dai seama cat se enerva?? big_smile

Prietenul tau o cunoaste, a vazut-o face to face din cate spui...
Sa ii spuna verde in fata ca il deranjeaza si ca nu vrea sa isi piarda timpul cu prostii de genul asta big_smile
Daca ii taie el macaroana cred ca o sa se simta mult mai prost decat daca ii trimiti tu mesaje.

Multumesc ! Creste mare si nu ma lasa sa dorm lol Dar lasa ca trece...se face ea mai mare si o sa doarma mai mult smile
Spor la bebei, sunt cea mai mare bucurie  big_smile  applause

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#22 2009-08-02 13:34:42

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

eu zic ca daca tot asa, nu inceteaza cu telefoanele..nu are rost sa-ti pui mintea cu prostu (stiu pe cineva care inca trece prin ceva asemanator,dupa 1 an de zile, pt ca i-a continuat jocul)... suna la compania de telefoane si blocheaza-i apelul.. daca isi schimba iubitul tau numarul de telefon, oricum poate sa il afle din nou, asa cum a facut si de data asta..

angel

#23 2009-08-02 13:46:46

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:29:48)

#24 2009-08-02 13:48:26

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:30:01)

Publicitate

loading...

#25 2009-08-02 14:19:26

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

pai..saraca colegamea..sta si asteapta alta insulta..alt mesaj pe hi5 sau altceva... a ajuns in stadiul ala in care si-a dat seama.. la prosti chiar nu ai ce sa le faci.. decat sa le dai apa la moara ca sa le faci placere.. sta si tace..
mare e gradina ta , Domamne popa  dar prea multi prosti incap in ea..

sincer, iti doresc sa nu patesti la fel ca colegamea.. de asta ti-am sugerat sa ii blochezi apelurile.. asa ar inceta tot.. dar e alegerea ta daca pune iubitul tau punctul pe i sau nu smile  multa bafta!

angel

#26 2009-08-02 14:24:20

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Zi-mi şi mie, că poate am fost superficial şi n-am găsit unde ai menţionat... de unde ştie aia numărul de telefon al prietenului tău şi de unde-l cunoaşte (sau unde l-a văzut)?

#27 2009-08-02 14:24:23

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

puffball a scris:

andrulina a scris:

nu cred ca trebuia sa fi tu cea care sa-i dea mesaj si sa-i spuna sa va lase in pace...trebuia s-o faca iubitul tau si sa-i dea cu flit ca sa nu il mai streseze.
in ziua de azi multe femei n-au ce face altceva, n-au absolut nicio preocupare importanta si din plictiseala fac tot felul de chestii care sunt f copilaresti. iti dai seama daca la 30 de ani face din astea spune f multe despre ce fel de pers e....plus ca astea mai au o mare problema cred ca le lipseste o doaga, au ceva la cap sigur smile indiferenta doare cel mai tare

pai el a ignorat-o pur si simplu... de ce sa ii dea satisfactie sa o puna la punct? adica ma refer...daca ii spunea sa il lase in pace, aia dimpotriva il tot cauta ca sa il streseze... oricum ms de raspuns kram

f bine daca a ignorat-o, dar ce nu am inteles e dc i-ai trimis tu mesaje....cand nu era treaba ta sa-i trimit mesaje ci treaba lui pt ca el in calitate de barbat si iubit al tau ar trebui sa ia taurul de coarne si sa ii fi dat aleia un mesaj s-o scuture putin ca sa-l lase in pace si nu-i dadea deloc satisfactie, satisfactie i-ar fi dat daca i-ar fi raspuns in alt mod la mesaje....daca tu i-ai dat mesaje ce-ai rezolvat? tu i-ai dat mai multa satisfactie oricum pt ca ai vazut ce ti-a raspuns....si in general cand vine vorba de vreo fufa nu e bine sa iti pui mintea cu ea ca atunci cand 2 femei incep sa se contrazica si daca au ceva de imaprtit e clar ca iese nasol....si cu prostii si nebunii nu merita sa-ti bati capul.
eu daca as fi fost in locul tau nu-i trimiteam niciun mesaj aleia....

#28 2009-08-02 14:39:06

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:30:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.