homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diplococi gram pozitivi

#1 2009-08-01 01:52:53

rocsyka
Full member
Inregistrat: 2007-08-27

Diplococi gram pozitivi

Buna seara! Am primit rezultatele la secretia vaginala(ex. microscopic colorat gram):
- Reactie inflamatorie absenta
- Lactobacili prezenti
- Numerosi diplococi gram-pozitivi
Ex secretie vaginala(cultura +antibiograma):
- culturi aerobe: prezent enterococcus spp in cantitate mare
-colonizare vaginala cu  enterococcus spp

Nu mi-e foarte clar cu diplococii gram-pozitivi, acestia sunt semne ale vreunei boli venerice sau nu? Am citit ca cei negativi sunt raspunzatori de gonoree.
Am mai citit de asemenea ca e posibil ca gonoreea sa determine infertilitate........asta in cazul in care era vorba de o reactie inflamatorie!!!!dar vad ca aici scrie ca e absenta.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? La medic merg abia luni ptr interpretare si sunt cam agitata:(
Multumesc!

Wow, m-am mai linistit, multumec din suflet, am crezut ca e gonoree.............................

Ultima oara a fost editat de rocsyka (2009-08-01 02:14:33)

bebic

#2 2009-08-01 02:03:39

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Diplococi gram pozitivi

La cultura ti-a iesit Enterocucul. Asta e un diplococ gram pozitiv; e vorba de una si aceeasi specie. Nu ai o infectie cu 2 bacterii diferite, ci numai cu enterococii astia care ti-au iesit frecventi.
Mergi la dr si-ti va da un tratament adecvat.
Sanatate!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2009-08-01 02:14:56

rocsyka
Full member

hestia a scris:

La cultura ti-a iesit Enterocucul. Asta e un diplococ gram pozitiv; e vorba de una si aceeasi specie. Nu ai o infectie cu 2 bacterii diferite, ci numai cu enterococii astia care ti-au iesit frecventi.
Sanatate!

Wow, m-am mai linistit, multumec din suflet, am crezut ca e gonoree

bebic

#4 2009-08-01 02:28:44

rocsyka
Full member

rocsyka a scris:

hestia a scris:

Sanatate!

Wow, m-am mai linistit, multumec din suflet, am crezut ca e gonoree

Inca o intrebare, sunt cam ipohindra de fel de asta am atatea intrebari, acum m citit pe net ca e o infectie care e posibil sa o am si in intestinul gros:( o sa fie nevoie sa fac analize sa vad si ce e cu stomacul?sau se rezolva u acelei tratament care o sa mi-l dea medicul!
Acu cand ma bucuram si eu am citit un articol cu un abces hepatic cu entrococcus spp si cica e o boala letala:((((eu am facut de cuand toate analizele la sange, inclusiv cele ptr hepatita i au uesit bune ......

bebic

#5 2009-08-01 12:58:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

enterococcul e specific intestinului gros si probabil asa a ajuns si in vagin(igiena incorecta). trateaza infectia vaginala si nu-ti mai fa griji!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-02 17:08:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

gonoree n`avea cum sa fi fost pt ca aia is gram negativ. tongue
se trateaza, stai linistita.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.