|
Nu esti logat.
Nu stiu unde ma incadrez...#1 2009-08-01 01:47:49
Nu stiu unde ma incadrez...Inainte sa merg la medic as vrea sa stiu la ce sa ma astept ca-s cam speriata de bombe, asa ca va cer putin ajutorul. Offline #2 2009-08-01 02:05:54
Re: Nu stiu unde ma incadrez...Da, cel mai probabil ai facut candidoza. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2009-08-01 03:32:37
Re: Nu stiu unde ma incadrez...Multumesc pentru raspuns. Dar de la ce putea sa apara? Si inca ceva, cam cat de grava e situatia? Cum e cu candidoza asta? Offline #4 2009-08-01 04:09:14
Re: Nu stiu unde ma incadrez...nu e grava, dar trebuie tratata. poate aparea de la multe lucruri, foarte variate: o poti lua de la partener, o poti face de la antibiotice, de la o anumita alimentatie, lenjerie imprumutata (desi cred ca nu e cazul), etc. poti citi mai multe la topicul despre candida. Offline #5 2009-08-01 11:32:05
Re: Nu stiu unde ma incadrez...sau poate fi de la OB chiar..sau lenjerie care nu e 100%bumbac Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-02 01:26:46
Re: Nu stiu unde ma incadrez...Mai am o intrebare. Dupa ce am inceput tratamentul, mancarimea persista pana ma vindec definitiv? Sau se mai diminueaza macar? Nu de alta dar e foarte neplacuta. Offline #7 2009-08-02 02:57:39
Re: Nu stiu unde ma incadrez...depinde de persona cred. la mine dispare a doua zi acea mancarime. norocul meu e ca acum am invatat cand se aproprie candida si nu mai astept pana are toate simptomele si ma duc la doc Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #8 2009-08-02 17:36:39
Re: Nu stiu unde ma incadrez...Multumesc frumos pentru toate raspunsurile. E greu sa fii femeie... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|