|
Nu esti logat.
Secretie... ?#1 2009-07-30 23:49:33
Secretie... ?Astazi am observat pe chilot o pata mare maronie,negricioasa...ceva spre rosu dar nu am bagat de seama...in seara asta cand am fost din nou la baie am vazut ca mai aveam...si aproape ca mi`am patat pantalonii. Nu stiu ce se intampla.Nu e menstruatie.Nu am luat postinor2. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #3 2009-08-02 03:01:55
Re: Secretie... ?Nu iau anticonceptionale Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #4 2009-08-02 09:46:29
Re: Secretie... ?Andreea nu e inceput de menstra? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-08-02 18:08:44
Re: Secretie... ?Nu,nu e inceput de menstruatie.Pentru ca mie trebuie sa`mi vina pe 14-15 ale lunii si prostia asta( e o pata maronie) imi apare de vreo 3 zile Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|